Реклама / Ads
41| 13763 |30.11.2011 ПОЛИТИКА

Гласът на Иван Костов изгони Кадиев от БСП

.
Мишо Михайлов пробутал на неуспелия столичен кмет бияча Велин Хаджолов
 
Гласът на синия премиер Иван Костов – медийният експерт Мишо Михайлов, стана основна причина за изхвърлянето на червения Георги Кадиев от софийската организация на БСП. Във вторник провалилият се кандидат за кмет на София от БСП изненадващо хвърли оставка пред погледа на лидера Румен Овчаров, защото бил обиден, че не го предложили за шеф на група общински съветници. Вместо да възрази, Овчаров сериозно разкритикува доскорошния си любимец, когото къташе под крилото си, обвини го за слабия резултат, отблъснал червени структури, създал напрежение и интриги в предизборния щаб.
Евродепутатката Илияна Йотова пък допуснала, че провалът на Кадиев може да е заради участието му на гей парада преди време, или за изцепката, че София има нужда от втора джамия.

„Чувствам, че искате да се разправите с мене”, обвини другарите си Кадиев. Източници от софийската организация обаче са категорични, че най-големият гаф на Кадиев бил обявяването на Велин Хаджолов – дясна ръка на Алексей Петров Трактора, за част от бъдещия му екип и евентуален зам.-кмет на столицата по сигурността. Хаджолов, който бе уволнен от ДАНС след скандали, а стана „популярен” като личния бияч на Трактора и ръководител на измислената група ОСА, която арестуваше с качулки уж корумпирани служители, срещу които не бе доказано и едно обвинение. В БСП били наясно, че връзката между Хаджолов и Кадиев е направена от синия пиар Мишо Михайлов. Лично той завел Хаджолов в неофициалния предизборен щаб на Кадиев, помещаващ се в столичен апартамент, и го представил като супер експерт по сигурността. Кадиев отказал да се вслуша в настоятелните съвети на другарите си и не подложил на съмнение, че са му пробутали компрометирано лице.

Самият столичен лидер Румен Овчаров също бил гневен от своеволието Мотивирал се, че докато работели в ДАНС, Хаджолов и Алексей Петров са го разработвали и забърквали името му в измислени конспирации срещу премиера Станишев. Източници на „Торнадо” са категорични, че синият пиар Михайлов, който се оказа с карточне от ДС, е бил зависим хора, близки до Хаджолов, и затова се е заел с политическото посредничество. Гласът на Костов от години живее със семейството си в Испания, но за изборите се върнал в България специално за да окаже помощ на другарите си, но не от синята страна на барикадата. Той бе засечен и на няколко срещи с групата на ген. Любен Гоцев и Виктор Вълков в ресторант „Монтерей”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 131| 8607 |26.11.2011 929 преизбраха Костов за лидер . 104| 6554 |25.11.2011 Иван Костов: Нямам амбиции за лидерския пост . 147| 11333 |07.11.2011 Костов разгада, че държавата се готви да излее милиарди в АЕЦ "Белене" . 95| 6986 |31.10.2011 Костов видя в изборите “извратен нагон към властта”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads