Реклама / Ads
16| 15182 |12.12.2022 ПОЛИТИКА

Иван Бакалов пред Фрог: Най-много ме забавлява кандидатурата на Прошко Прошков за министър на транспорта

.
Иван Бакалов Източник: Личен архив
От проектокабинета Габровски най-много ме забавлява кандидатурата на Прошко Прошков за министър на транспорта. Той е рекордьора от всички кандидати по политическо номадство.
 

Това каза за ФрогНюз журналистът Иван Бакалов. 

 

"Беше от ДСБ, стана кмет от коалиция ДСБ-СДС и тикна ГЕРБ в общината, мина през “България на гражданите” на Меглена Кунева, стана общински съветник от ГЕРБ, сега се е издигнал до кандидат за министър", допълни той.

 

"Има и други като Миглена Тачева и Меглена Плугчиева, които са стари политически хиени, били са вече министри и сега са склонили да ги употребят в мандат на ГЕРБ, като параван на Борисовото управление".


"Самият избор за кандидат-премиер е хвърляне на прах в очите. Проф. Габровски бил свестен хирург от Пирогов. Както се видя Борисов много залага на професори, от Пирогов има и други, които използва за депутати и министри. Всичко това е демагогия и замазване на очите", каза Бакалов. 


"Имаме четири поредни избори за една година, в които никой не иска да прави коалиция с ГЕРБ. Ние сме изправени пред същото, както и при предишните избори".

 

"Изправени сме пред това, че една “токсична” партия, така я наричат в чужбина, се опитва да направи отново кабинет със замазване на очите. Тук нито един политически анализатор или водещ в телевизия или коментатор не смее да изрече това, което изричат в чужбина, че това е "токсична" партия и всичко е демагогия и прикриване дори на престъпления".

 

"Това е престъпно управление, от което се вижда отвсякъде, че ние не сме правова държава, както твърди сегашният служебен премиер и не сме си изчистили  „авгиевите обори“, обясни Иван Бакалов.

 

Констанца Илиева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 9858 |03.12.2022 Евгений Кънев: Цинизъм е да работиш като изнесено представителство на Путин в ЕС по време на войната му с него . 5| 10838 |14.11.2022 Председателят на КС гневна, напомни на парламента да спазва Конституцията . 6| 5012 |25.10.2022 Ген. Атанас Запрянов: Предоставянето на военна помощ на Украйна не прави България пряк участник в тази война . 5| 5668 |20.10.2022 Социологът Ю. Асланов: Призракът на предсрочните избори виси над парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads