Реклама / Ads
4| 6478 |18.12.2009 ПОЛИТИКА

НДСВ си пази билбордовете, готви се за кметски избори

.
Билборд на НДСВ продължава да агитира ловчанлии Източник: Васил Василев
Билбордове на НДСВ в Ловеч и Хасково продължават да агитират избирателите да пуснат бюлетина номер 8 за парламентарните избори, които приключиха още преди 5 месеца.
 

След краха на последните парламентарни избори от партията на Царя са оставили "коледни" билбордове с лика на своите предложения за депутати. Така например, слизайки на гарата в Ловеч обективът на Frognews.bg с изненада улови огромен билборд на Димитър Иванов от НДСВ, който беше кандидат за депутат за настоящия парламент. Граждани на шега коментират, че това сигурно ще бъде предложението на царската партия за нов градоначални в унисон с думите на новия председател на НДСВ Христина Христова, която заяви бойната готовност за кметските избори. Други граждани и гости на Ловеч определиха Иванов като евентуален президент на страната и споделиха пред Frognews.bg за възможността Димитър Иванов да стане президент на страната през 2011-та година.

 Подобна е и ситуацията в Хасково, където образът на Соломон Паси и днес призовава избирателите от билборд, 5 месеца след изборите да гласуват за него със същата бюлетина номер 8. В цялата страна все още има изпокъсани плакати на кандидат-депутати, които за пореден път са залепени без идеята да бъдат свалени от спирките на градския транспорт и от сгради, непредназначени за тази цел. Проверка на Frognews.bg установи, че най-съвестни в това отношение са хората на Иван Костов. От останалите политически сили се оправдаха с аргумента, че афишите са залепени от хора, които нямали правомощията да рекламират партията им.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 5783 |25.04.2009 М. Кунева - големият коз на НДСВ . 0| 5547 |08.06.2007 Разделянето на партийната власт от държавната в БСП и НДСВ ще е болезнено, но здравословно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads