Реклама / Ads
3| 4429 |08.04.2021 ПОЛИТИКА

Николай Николов: Ще следя зорко ремонта на трасето на трамвай №5

.
Николай Николов Източник: БСП-София
Надявам се, че той ще бъде качествено направен и то от първия път, заяви общинският съветник.
 

Ремонтът на трасето на трамвай №5 е належащ. Надявам се, че той ще бъде качествено направен и то от първия път. Гарантирам, че лично ще следя ремонтните действия изключително зорко. Това каза общинският съветник от „БСП за България“ Николай Николов по време на днешното заседание на СОС.

 

„Израснал съм в район „Красно село“ и живея в района. През 2000 г. всички деца и граждани бяхме излъгани, че пространствата между трамвайното трасе и локалния път от площад „Македония“ до площад „Руски паметник“ ще бъдат зелени площи, ще има пейки и кътове за отдих. Вместо това беше нахвърлян чакъл и пясък и този участък се превърна в подзона 8 за платено паркиране“, припомни Николов.

 

Той добави, че като общински съветник получава много оплаквания от живеещите в този участък от вдигането на прах от трамваите, от шумът и от вибрациите, които причиняват.

 

„Този ремонт е необходим, но е необходимо да бъде направен както трябва, а не да има „ремонт на ремонта“ след това. Отсега ви казвам, че ще следя отблизо ремонтните действия, защото красноселци не заслужават и след ремонта мъките им да продължават“, заяви социалистът.

 

Николов обеща да следи и дали ще бъдат изградени зелени площи и кътове за отдих, защото живущите в района го чакат повече от 20 години.

 

Той обърна внимание и за изпълнението и качеството на зеления релсов път, за да се случи фиаското от 2015 г. в 20 метровата отсечка при „Руски паметник“.

 

„Напомням и че през 2011 г. на общественото обсъждане в кметството на район „Красно село“, живеещите изявихме позицията си, че не искаме да има подземен паркинг под „Руски паметник“, заяви Николай Николов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4638 |19.03.2021 Николай Николов: Нужен е регистър на подлезите в София . 6| 6877 |17.03.2021 Николай Цонков: Премиерът вече не може да наложи нито една българска позиция в ЕС . 52| 29347 |16.03.2021 Симеон Николов: Как българската глупост скара европейски държави? . 73| 15003 |15.11.2020 Николай Милчев: Външната министърка - кървавите кошули и цветните дрешки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads