Реклама / Ads
57| 11932 |19.06.2013 ПОЛИТИКА

Разкритие: Кадиев - човек на "Мултигруп"

.
Източник: Булфото
Кадиев е свикнал да изпълнява чужди поръчки, спомням си още навремето с гущера и опашката, на него му благодари "Мултигруп". Навсякъде казва "Аз бях стипендиант в Харвард", но не казва чий стипендиант е бил.
 

Той беше стипендиант и не е следвал, беше специализант за много кратък период именно на "Мултигруп", а стипендията се плащаше от "Интраком". Това коментира в интервю за предаването на Дарик „Междуредие" Красимир Райдовски - ексразузнавач и шеф на правителствената пресслужбата по време на Жан Виденов.

Вашата версия за събитията от последните дни - скандалът с избора на Пеевски, кой го предложи и наложи, защо се самoразклати почти до падане властта само дни след избора.

Въпросът според мен е много лесен и много сложен. Кой го предложи - след като Пеевски е депутат от парламентарната група на ДПС, естествено е да го предложи ДПС, няма да го предложи нито ГЕРБ, нито БСП, нито Атака.

Янаки Стоилов каза, че може да се е самопредложил...

Защо не се самопредложи Янаки Стоилов?

Може би няма този ресурс зад гърба си.

А той какъв ресурс има Пеевски? Това са приказки от 1001 нощ, приказки за малки деца според мен. Даже започвам да заеквам, защото не искам да се смея в ефир и да мърсим ефира. Несериозно е да се говори, че той се е самопредложил, несериозно е да се говори, че е решение на БСП. Решението еднозначно, еднолично е на ДПС. Не може да бъде друго решението. А реакцията, която предизвика Пеевски, не я предизвиква той сам по себе си като личност. За Пеевски е изписано какво ли не и за мен беше изписано какво ли не. Защо не скачаха хората по площадите, когато Бойко Борисов беше назначен за главен секретар, за него също беше писано. Защо Пеевски е депутат?

Като казахте Кадиев, Дончева, изобщо вътрешните процеси, които текат в БСП, една оставка на Станишев би ли успокоила ситуацията, би ли извадила част от напрежението на улицата, за да може както вчера в ефир ни вчера каза Румен Овчаров, да се спаси правителството. Така оставката би имала смисъл.

Оставката на Станишев не зависи само от него, зависи дали ще бъде приета. Оставката на Станишев също не решава проблема на правителството. И Овчаров е прав, въпреки че според мен Кадиев е проекция на Овчаров, като отчитаме бизнеса на неговата другарка в живота. Кадиев е свикнал да изпълнява чужди поръчки, спомням си още навремето с гущера и опашката, на него му благодари "Мултигруп". Навсякъде казва "Аз бях стипендиант в Харвард", но не казва чий стипендиант е бил. Той беше стипендиант и не е следвал, беше специализант за много кратък период именно на "Мултигруп", а стипендията се плащаше от "Интраком".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6144 |30.10.2012 Кадиев сезира прокуратурата за казуса с "Карат С" . 41| 13764 |30.11.2011 Гласът на Иван Костов изгони Кадиев от БСП . 67| 7288 |15.09.2011 Г. Кадиев: Случи се българският Уотъргейт . 43| 6823 |16.07.2011 Станишев пробутал президентския човек Калфин за кандидат-президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads