Реклама / Ads
112| 9851 |18.07.2011 ПОЛИТИКА

Репресираните: Ако сините гласуват срещу ГЕРБ - това е национално предателство

.
Д-р Иван Николов
Не може на предстоящия вот на недоверие към правителството на ГЕРБ десен политик да гласува заедно с БСП. Това е национално предателство, това е комунистическо поръчение, зададено чрез един политически фарисей и демагог.
 

Това се казва в декларация на Съюза на репресираните от комунистическия терор (СРКТ) в България, подготвена и подписана от трима ветерани в съюза - д-р Иван Николов – почетен председател на съюза, Стефан Бакърджиев – председател на Националния съвет на СРКТ и д-р Иван Касабов – зам.-председател на Националния съвет на СРКТ.

Повод за обръщението им е предстоящия вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов, който днес Коалиция за България и ДПС ще внесат в парламента.

"Дошло е отново време разделно. Отново ще стане ясно кой кой е, кой е десен политик, кой е антикомунист. Ще стане ясно кой лъже народа и кой търси оправдание за поведението си", се казва още в документа.

Според репресираните да се търси в това мотив и да си мисли, че може да се излъже българския народ е груба заблуда. А водачите на ДПС е добре да се замислят къде им е мястото в политическия живот на страната ни днес.

В декларацията се казва още:

"Това правителство води упорита борба с кризата, престъпността, корупцията и комунистическата намеса във всички структури на държавата. То има и своите грешки, но среща тотален саботаж в борбата си.

Вие, които ставате съюзници на БСП, какво очаквате от неговата смян. Огледайте се с кого тръгвате и закъде. Българският народ ще ви даде своята окончателна оценка и ще ви прати на бунище като друг комунистически съюзник от Тройната коалиция, отвратил с това народа.

Осъждаме всяка форма на единодействие с БСП, пребоядисана БКП. Българският народ няма да прости такова предателство", завършва декларацията на Съюза на репресираните от комунистическия терор в България.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 72| 5474 |13.07.2011 Опозицията се договаря за вота срещу Цветанов . 37| 10732 |05.07.2011 Антония Първанова поведе жълт бунт срещу Кунева . 40| 9427 |30.06.2011 Православна завера срещу Кунева . 142| 12297 |29.06.2011 Ив. Костов: Има тежка, популистка атака срещу ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads