Реклама / Ads
4| 9107 |29.09.2016 ПОЛИТИКА

Трайков: Резилът с Бокова е заради бруталния натиск на Първанов

.
Трайчо Трайков
Инвеститор за Белене няма да дойде просто така, той трябва да се търси предварително, заяви по БТВ кандидатът на РБ за президент Трайчо Трайков. Той напомни, че и до днес Р. Овчаров е държавен представител в Лукойл, наследствеността била факт. Да познаваш в детайли поразиите, нанесли тези хора и да трябва да ги държиш, сигурно не е лесно. Категорично НЕ на строителството на Белене в този момент, категоричен беше той. Щели да дойдат инвеститори, свързани с Кремъл, никой друг.
 
За рокадата в ООН Трайков заяви: Жалко, че и на Моци не му дадоха снощи втори път да бие. В конфузна ситуация сме, с двама кандидати не знаем какво ще стане. Резилът беше, когато сегашното правителство се подаде на бруталния натиск на Първанов и АБВ да препотвърди кандидатурата на Бокова, обясни той.

Има президентски правомощия, изрично разписани от Конституцията, които не са използвани до днес. Правомощията на президента са толкова големи, колкото голям е самият президент.

С действията си съм показвал от какво съм направен. Орешарски е изненадваща кандидатура, той няма как да разчита, че ще стане президент. Истинската й цел е като на чинийките, по които се стреля с пушки - да има строго отрицателен герой, на чийто фон да изпъкне някой друг.

Отношенията с Русия трябва да се градят върху отстояване на позициите ни. Русия трябва да приеме отговорностите си като голяма сила - по отношение на анексията на Крим, напр. Русия лично стана официален гарант на Украйна - това е безочливо погазване на международното право. А санкциите са от Русия към ЕС, ЕС наложи санкции към няколко приятели на Путин.

Говорих най-вече с жена си за влизането ми в кампанията, каза Трайков. Нямаше нищо против. Сега обаче вече всички разбираме за какво става дума. Всеки момент ще се роди дъщеря ми, второто ми дете, каза накрая Трайков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4608 |24.09.2016 Тр. Трайков: Берем отровни плодове от безродната политика на БКП за Македония . 1| 3756 |19.09.2016 Тр. Трайков: Правителството да реагира на думите на Толстой . 1| 5090 |09.09.2016 Тр. Трайков: Президентът ще взима исторически решения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads