Реклама / Ads
0| 4089 |01.02.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 2 февруари

.
На официално посещение у нас пристига председателят на Народното събрание на Арабска република Египет; СДС иска намаляване на цената на електроенергията с 12 %; посолството на Ислямска република Иран дава пресконференция.
 

 

Новата информационна система за кадастъра и имотния регистър ще бъде официално представена пред министъра на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов от 10 часа в Гранд-хотел България, зала „Десислава”.

Министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще открие изложба на тема „Дигитални архиви и документи. Популяризиране, изследване, съхранение. Един реализиран проект” от 11.00 часа в централно фоайе на Народната библиотека „Св. св. Кирил и Методий”.

На официално посещение в България пристига председателят на Народното събрание на Арабска република Египет д-р Ахмед Фатхи Сoрур и водена от него парламентарна делегация. Председателят на Народното събрание на България Георги Пирински ще посрещне делегацията в 9.30 часа на Официалния вход на парламента. Официалната среща между двамата ще бъде в 9.35 часа, в зала „Запад”, а в 10.30 часа ще направят изявления за медиите. Министър-председателят Сергей Станишев ще даде обяд в чест на председателя на парламента на Арабската република Египет д-р Ахмед Фатхи Сурур.

Осми състав на СГС ще гледа делото срещу Алексей Кичатов по чл. 116 от НК от 9.30 часа. Делото ще продължи два дни.

Върховният административен съд ще разгледа от 14 ч. жалбата на синдикатите срещу решението на Комисията за защита от дискриминацията от миналия октомври за наличие на дискриминация по време на учителските стачки от есента на 2007 г.

СДС иска намаляване на цената на електроенергията с 12 % - по темата ще се проведе пресконференция в 13.00 часа в централата на партията след заседание на НИС на СДС.

От 12.00 ч. в БТА ще се проведе пресконференция на движение НАПРЕД. Акценти в пресконференцията ще бъдат промените в Наказателния кодекс и Закона за конфликт на интереси.

Посолството на Ислямска република Иран ще даде пресконференция с присъствието на Н. Пр. Махди Сафари, заместник-министър на външните работи на Ислямска република Иран за Европа. Пресконференцията ще се проведе от 18.00 до 20.00 часа в Резиденцията на посолството на адрес "Студентски град", ул. “проф. Крили Попов” 19, бившата ул. “Върбан Генчев”.

Национално обществено обсъждане на оценките за въздействие върху околната среда за завършване на язовирите „Нейковци” и „Луда Яна” ще се проведе от 14.00 часа в зала „Пресцентър” на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

От 11 часа в БТА ще бъде представен мониторинговият доклад за стопанските дейности на Столична община. Участницище бъдат Валерий Русанов, председател на фондация "Аксес", Румен Яновски и Светослав Георгиев - експерти.

От 11.15 часа в 7-ма зала на Пловдивския окръжен съд ще се разгледа делото срещу Иван Главчев, образувано по искане на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, гр. София.

На 2 февруари изтича срокът, в който самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си
, като подадат декларация в териториалната дирекция на Националната агенция за приходите по постоянен адрес.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3970 |29.01.2009 Предстоящо на 30 януари . 0| 3983 |28.01.2009 Предстоящо на 29 януари . 0| 3756 |27.01.2009 Предстоящо на 28 януари . 0| 4018 |26.01.2009 Предстоящо на 27 януари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads