Реклама / Ads
0| 3996 |01.03.2010 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 2 март

.
 

Министър-председателят Бойко Борисов ще приветства участниците в Черноморски енергиен и икономически форум. Темата е: "Енергийна сигурност в широкия Черномоски регион: подход на публично-частното партньорство". В конференцията ще участва еврокомисарят по енергетиката Гюнтер Йотенгер, министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и др. Форумът ще се проведе в зала „Роял” на хотел "Шератон". Европейският комисар за енергетиката Гюнтер Йотингер ще даде брифинг от 9.45 часа в зала „Рила” хотел „Шератон”.

Министър-председателят Бойко Борисов ще връчи наградата „Златен ритон” по време на церемония по награждаване на „Достойните българи” в столичния хотел «Шератон».

Състав на Софийски градски съд ще гледа от 10 часа делото срещу Даниел Димитров – Данчо Релето.

От 14.00 часа в централата на БСП на „Позитано” 20 ще се проведе пресконференция след редовното заседание на ИБ на НС на БСП.

Пресконференция след редовно заседание на НИС на Съюза на демократичните сили ще се проведе от 12.30ч. в Централата на СДС на ул. „Г.С.Раковски” №134.

На специална пресконференция в 10 ч. Демократи за силна България ще представят първия етап от Антикризисната програма на ДСБ.

Във връзка със 132-годишнината от Освобождението на България Българският червен кръст организира поклонение на Докторския паметник в София от 11.00 часа.

От 11 часа в залата на Археологическия музей ще се проведе връчване на дарение на избрани български училища в навечерието на националния празник на България – 3 март.

От 11 часа в БТА, „Софийска вода” АД ще даде пресконференция на тема „Инвестиционна програма 2010”.

В 18 часа Галерия „Средец” в Министерството на културата ще бъде открита фотоизложбата „Колумбия в цялата си красота”.

Изложба с произведения на Дечко Узунов ще бъде от 18.00 ч. в Галерия Академия на Националната художествена академия.

От 10.30 ч. в района на поделение 34 750- Карлово ще се състои церемония по изпращането на Втора рота от Българската армия за участие в операцията на Международните сили за поддържане на сигурността в Афганистан – ISAF.

По повод 3-ти март - Националния празник на България Териториален държавен архив - Видин организира представянето на документалната изложба на Държавна агенция „Архиви” - „Българската независимост”. Тя ще бъде открита на 2-ри март от 11.00 ч. във фоайето на ТДА – Видин.

За втора поредна година по традиция учители и ученици от Варна организират тържествена заря-проверка в навечерието на националния празник на родината, Трети март. Малчуганите от първи до четвърти клас ще влязат в ролята на истински военен отряд и под ръководството на учителят Сашко Стоянов ще проведат тържественото посрещане в двора на VII СОУ "Найден Геров". Събитието ще се проведе от 18.30 часа.

РИМ Кюстендил открива в 17 часа в къща-музей „Димитър Пешев” фотоизложба за Хан Тервел.

От 11.30 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще започне пресконференция, посветена на предстоящото 20-то юбилейно издание на Националния конкурс за изпълнение на българска професионална музика „Върбан Върбанов”.

По инициатива на българските евродепутати от всички политически групи в сградата на Европейския парламент ще бъде отбелязан Националният празник на Република България - Трети март. Събитието ще се състои на 2-ри март от 19 часа.

Министърът на външните работи Николай Младенов заминава на работно посещение във Финландия.

Министърът на културата Вежди Рашидов заминава на посещение в Румъния начело на делегация на Министерството на културата. По време на посещението министър Вежди Рашидов ще се срещне с румънския министър на културата Келемен Хунор. В програмата на визитата е включено и посещение на парламента.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4072 |28.02.2010 Предстоящо на 1 март . 0| 4111 |25.02.2010 Предстоящо на 26 февруари . 0| 4235 |24.02.2010 Предстоящо на 25 февруари . 0| 3943 |23.02.2010 Предстоящо на 24 февруари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads