Реклама / Ads
0| 3798 |19.01.2010 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 20 януари

.
 

Министерски съвет ще проведе заседание от 11 часа.

Народното събрание ще заседава от 9 часа.

От 11.00 часа пред Министерски съвет ще се проведе протест, организиран от Синдикалните организации на КТ „Подкрепа” и на КНСБ в ДМТ "Ст. Македонски" поради неспазване на отрасловия колективен трудов договор и нарушаване на процедурата за избор на директор на ДМТ „Ст. Македонски”.

Състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу бившия изпълнителен директор на ДФ „Земеделие” Асен Друмев от 9.30 часа.

В 12 часа в БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Европейска седмица за превенция на рака на маточната шийка – 2010 г.“

В 18 часа в конферентната зала на Зимния дворец ДСБ – район Студентски ще разясним позицията си по промените в Закона за електронните съобщения. На събитието ще присъства депутатът от Синята коалиция Иван Иванов.

Colliers International, България, ще представи докладите на компанията за първата половина на 2010 г. от 10:00 часа в ресторант Before & After,ул. Христо Белчев № 12

Посолството на САЩ представя изложбата "Bridges - New York". Откриването на изложбата ще се състои от 18 часа в Американския център на пл. "Славейков" 4А.

От 9 часа в НТС, бул. „Г.С. Раковски” 108 ще представят технологията "BIOWORKS" за пречистване на отпадъчни води.

От 13 часа в БТА ще се проведе пресконференция на ръководството на партия "Българска Социалдемокрация". Темата е: "Политическата мафия в България. Случаите ЦСКА и "Кремиковци".

Младежки театър „Николай Бинев” и Асоциация за Свободен Театър (АСТ) дават пресконференция от 18 часа в кафето на театъра по повод стартирането на съвместна инициатива „ВЕЧЕРИ НА СВОБОДНИЯ ТЕАТЪР”.

Национално ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България” организира пресконференция от 11.00 часа в сградата на бул.”Витоша”31-33, ет.5 на тема: „Нещастни случаи и нарушения на Закона за лова и опазване на дивеча през ловен сезон 2009-2010 г.”

Двудневна конференция на началника на отбраната започва в София. Темата на конференцията е: „Приоритети за работата на органите за управление на въоръжените сили в цялостния процес на трансформация”. Конференцията ще бъде открита от началника на отбраната генерал Симеон Симеонов в 9.00 ч. в Конферентната зала в сградата на МО-2 (ул. „Тотлебен” № 34).

Православната църква прославя Преподобни Евтимий Велики, а Българската православна църква и нашия велик светител Евтимий патриарх Търновски. По този повод в столичния храм "Св. Седмочисленици" от 9 часа , с благословението на Негово светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Максим ще бъде отслужена архиерейска св. Литургия от Знеполския епископ Иоан , Викарий на Софийския митрополит. След службата около 10.30ч. по традиция ще бъде направено литийно шествие до паметника на Св. Патриарх Евтимий на едноименния булевард.

В 11 часа в БТА Н.Пр. Темиртай Избастин - извънреден и пълномощен посланик на Република Казахстан в България ще даде пресконференция, на която ще редстави приоритетите на председателството на Казахстан на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ).

От 11.00 ч. лидерът на ПП „Ред, законност и справедливост” Яне Янев и депутатите на РЗС ще дадат ексклузивна пресконференция в БТА, Велико Търново. От 18.00 ч. Янев и народните представители на РЗС ще се срещнат с обществеността на Велико Търново в залата на Общинския съвет.

В 10,30 ч. в с.Сладък кладенец кметът на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев ще открие сградата на новото кметство на селото. В 10.30 часа в зала Фоайе на Община Стара Загора ще се състои пресконференция за премиерата на ДТ „Гео Милев” – пиесата „Посещение на млада дама” по Зденек Подскалски.

Геолого-географски факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски" организира семинар на тема: "Директива 2007/60 - "Оценка и управление на риска от наводнения" - възможности и предизвикателства за приложението й в България" на 20 и 21 януари в гр. Девня.

Зонта клуб Бургас организира в зала „Мираж” в хотел “Мираж” от 18 часа лекция на тема „Хранене при остеопороза” с лектор Вергиния Георгиева специалист вътрешни болести и хранене.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3928 |18.01.2010 Предстоящо на 19 януари . 2| 3607 |17.01.2010 Предстоящо на 18 януари . 0| 3874 |14.01.2010 Предстоящо на 15 януари . 2| 3749 |13.01.2010 Предстоящо на 14 януари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads