Реклама / Ads
0| 4388 |19.03.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 20 март

.
Заседава НС; у нас пристига Турбьорн Яглан, кандидат за поста генерален секретар на Съвета на Европа; провежда се открита процедура за ремонтни дейности на АМ „Тракия”; дебатират проблемите и предизвикателства за опазването на околната среда.
 

 

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

Турбьорн Яглан кандидат за поста генерален секретар на Съвета на Европа
ще пристигне в България. Той ще се срещне с председателя на Народното събрание, Георги Пирински.

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото за убийството на Милчо Бонев-Бай Миле и други. В 9.30 часа ще се гледа делото срещу Николай Арабаджиев за убийството на съученика му А. Атанасов. В 13.00 часа ще се гледа делото срещу Петър Петров – Амигоса и други.

В 10.00 часа „Софийска вода” организира доброволна акция в Дом за деца, лишени от родителска грижи „Надежда” в ж.к. „Младост”.

Представителството на Европейската комисия в България организира кръгла маса на тема „Съвременният потребител в дигиталния свят” с участието на българския еврокомисар по въпросите на потребителите г-жа Меглена Кунева от 10:30 ч., в хотел Holiday Inn.

В 11.00 часа в заседателната зала на Специализираната болница за активно лечение по онкология ще се проведе пресконференция по повод 4-годишнината на Националния онкологичен медицински център.

Пресконференция във връзка с края на заседанието на групата на ЕНП-ЕД, която дебатира по предизвикателствата на икономиката в София ще се състои хотел Кемпински Зографски от 12.00 часа.

От 11.00 до 13.30ч. в зала „Средец” на хотел Шератон – София ще се проведе семинар на тема: „Глобалната индустрия – глобалното затопляне”. Ролята на малките държави в глобалните решения”.

Пресконференция на тема Национален конкурс за есе на тема "Кой е Орфей?" ще се състои в БТА от 12.00 часа.

В 12.30 часа в сградата на НАПИ, зала 702, ще се проведе открита процедура за ремонтни дейности на АМ „Тракия”.

От 13.00 ч в Заседателната зала в административния корпус на Института за спешна медицинска помощ „Пирогов” председателя на ОЕБ „ШАЛОМ” – д-р Максим Бенвенисти фициално ще връчи дарение - медицински консумативи на института.

Заседание на Националния изпълнителен съвет на СДС ще се проведе от 14.00ч.

В 18.00 часа в Учебната зала на Театрален колеж „Любен Гройс” ще се проведе пресконференция за официалното откриване на майсторски класове, част от образователния проект „Aктьорски тренинг – майсторски класове на руски театрални педагози”.

Национална изложба-конкурс “Родени независими” ще бъде открита от 18.30 часа на ул.”Шипка”6.

В 9.30 часа ч в голямата конферентна зала на Търговско-промишлената палата Враца ще се проведе семинар с участието на еврокомисар Меглена Кунева.

В 15.00 часа в Галерия „Владимир Димитров- Майстора” ще се проведе среща на всички кюстендилци, живеещи извън града, за обсъждане бъдещето на Кюстендил.

Дискусия по проблемите и предизвикателства за опазването на околната среда ще бъде организирана от 17.30 ч. в читалище „Отец Паисий”.

От 18. 00 часа в Читалище “Възраждане” ще бъдат представени книгите “Право на избор и други проклетии” на Ина Иванова и “10 минути” на Георги Милев.

Кметът на Община Стара Загора ще даде началото на конкурса „Орфеево изворче” в 10,00 ч. в Залата на Драматичен театър „Гео Милев”.

Председателят на парламента на Естония Ене Ергма и водената от нея делегация ще бъдат във Велико Търново, където ще се срещнат с кмета на града Румен Рашев.

Информационен семинар за Общата селскостопанска политика на ЕС и нейната специална роля и мерки за развитие на селските райони
ще започне в 11.00 часа в Дом на Водата в гр. Сливен.

Съветът по икономика и финанси на НДСВ ще проведе от 17.30 ч. изнесено заседание в Плевен.

От 11.00 ч. министър Николай Цонев и генерал Златан Стойков ще участват в тържествената церемония по присвояване на почетното име на фрегатите „Верни” и „Горди” от състава на Военноморска база Бургас.

От 11.00 ч. председателят на Върховния административен съд Константин Пенчев и министърът на правосъдието Миглена Тачева ще участват в церемонията по освещаването и официалното откриване на новата сграда на Административния съд.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят област Добрич, за да се запознаят с проблемите на гражданите по места. В рамките на посещенията ще бъдат представени и приоритетите на правителството през този управленски мандат. Гражданите ще получат подробна информация за мерките, предвидени в плана „Станишев” за ограничаване на негативните ефекти на световната финансова и икономическа криза върху България, за икономически стимули и устойчиво развитие на страната ни през следващите години.
В 14.00 часа в сградата на Областната управа в Добрич ще се проведе пресконференция на министъра на труда и социалната политика Емилия Масларова и депутатите от ПГ на Коалиция за България Атанас Мерджанов и Сияна Фудулова. В 15.00 часа ще се проведе среща със служители в Областната управа. В 16.00 часа ще се проведе среща с бществеността.
В 15.00 часа във ветеринарната гимназия в Добрич ще се проведе среща със зам.-министъра на земеделието и храните Светла Бъчварова.
В 16.00 часа в клуб „Дружба” в Добрич ще се проведе среща със зам.-министъра на земеделието и храните Светла Бъчварова, зам.-министъра на икономиката и енергетиката Явор Куюмджиев и депутата от ПГ на Коалиция за България Никола Гочев.
В 16.00 часа клуба „Балик” в Добрич ще се проведе среща със зам.-министъра на вътрешните работи Калин Славов, депутатите от ПГ на Коалиция за България Стоян Витанов, Петър Мръцков, Мария Вълканова.
В 10.00 часа в сградата на Общината в Ген. Тошево ще се проведе среща с министъра на труда и социалната политика Емилия Масларова.
В 18.30 часа в сградата на Общината в Ген. Тошево ще се проведе среща с депутатите от ПГ на Коалиция за България Атанас Мерджанов и Мария Вълканова.
В 18.30 часа в сградата на общинската администрация в Каварна ще се проведе среща с депутатите от ПГ на Коалиция за България Петър Мръцков и Сияна Фудулова.
В 18.30 часа в Тервел сградата на Общината ще се проведе среща със зам.-министъра на вътрешните работи Калин Славов и депутата от ПГ на Коалиция за България Стоян Витанов.
В 18.30 часа в сградата на младежкия информационен център в Шабла ще се проведе среща със зам.-министъра на икономиката и енергетиката Явор Куюмджиев и депутатите от ПГ на Коалиция за България Йордан Петков и Радослав Иванов.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4248 |18.03.2009 Предстоящо на 19 март . 0| 4076 |17.03.2009 Предстоящо на 18 март . 0| 3953 |16.03.2009 Предстоящо на 17 март . 0| 4128 |15.03.2009 Предстоящо на 16 март

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads