Реклама / Ads
0| 4000 |27.09.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 28 септември

.
Президентът Първанов прави среща с 17-та икономическа мисия на Японския съвет за международен обмен; откриват Международният технически панаир; започва конференция, посветена на климатичните промени в околната среда, биологичното разнообразие и биологичното земеделие.
 

В 11.30 часа на „Дондуков” 2 президентът Георги Първанов ще има среща с 17-та икономическа мисия на Японския съвет за международен обмен.

Премиерът Бойко Борисов ще присъства на официалното откриване на 90-та юбилейна учебна година в Университета за национално и световно стопанство, която ще се проведе от 10.00 часа, аула „Максима”.

Заместник–министърът на околната среда и водите Ивелина Василева ще открие Международна конференция, посветена на климатичните промени в околната среда, биологичното разнообразие и биологичното земеделие в 9. 30 часа в комплекс „Царско село” в София. Форумът ще продължи до 1 октомври 2009 г.

От 13.00 часа в пресцентъра на ПП „Ред, законност и справедливост” на ул. „Г. С. Раковски” 108 ще се състои пресконференция на тема: „Какво се случи с културното наследство на България след приемането на Закона за културното наследство” – позиция на „Ред, законност и справедливост”.

В зала „Триадица” на Гранд Хотел София ще се проведе бизнес-закуска на Управителния съвет на КРИБ с членовете на делегацията на Японския съвет за международен обмен. Началото на закуската е в 8.30 часа.

Агенцията за държавни вземания ще проведе традиционната си есенна акция за събиране на публични вземания.

От 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Джо Полфрийман.

От 11.00 часа състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Петър Петров -Амигоса и още 3 подсъдими.

Комисията по досиетата ще представи първото си печатно документално издание, посветено на сътрудничеството между КГБ и ДС. Представянето ще се проведе в Новата конферентна зала в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски” от 17.00 часа.

От 10.00 часа в БТА Програма „Достъп до информация” организира Церемония за връчване на Годишните награди за принос в областта на свободата на информация по повод на 28 септември - Международен ден на правото да знам.

От 13.30 часа в БТА ще се проведе пресконференция по повод откриването на новия творчески сезон в Софийската филхармония и представяне на новия главен диригент на филхармонията - Алексей Корниенко (Австрия).

От 11:00 часа в Софияпрес ще се проведе пресконференция на Информационна мрежа БлуЛинк на тема: Представяне на онлайн платформа за граждански сигнали за незаконна сеч.

От 13:00 часа в Софияпрес ще се проведе пресконференция на Общинско предприятие „Гробищни паркове“ - София

Международният технически панаир ще бъде открит в 11.30 ч пред Централния вход на панаирния комплекс в Пловдив.
Преди това – от 9.30 ч., министърът на икономиката на Унгария, която е страна партньор на ЕСЕН 2009, организира пресконференция и работна закуска в Палата 2.

От 12.00 часа в Голямата заседателна зала на Община Пловдив ще се проведе пресконференция за Нощ на музеите и галериите - Пловдив 2009.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще участва в Плевен в Деня на диалога между законодателната и местната власт. Срещата ще се проведе от 15.00 часа, в зала „Плевен” в сградата на Областната управа.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще бъде гост на тържественото откриване на учебната година във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” на 28 септември 2009 г. Преди откриването, в 10.00 часа в залата на Академичния съвет председателят на парламента ще присъства на работна среща на Съвета на настоятелите и ръководството на Великотърновския университет по проблеми на висшето образование и науката.

В Българския културен институт в Париж от 19.30 часа посланикът на България във Франция Ирина Бокова ще открие изложба с акварели на именития български художник Дечко Узунов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4034 |24.09.2009 Предстоящо на 25 септември . 0| 3810 |23.09.2009 Предстоящо на 24 септември . 0| 3756 |22.09.2009 Предстоящо на 23 септември . 0| 3903 |17.09.2009 Предстоящо на 18 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads