Реклама / Ads
0| 4013 |02.07.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 3 юли

.
Оповестяват политически нагласи в навечерието на изборите; президентът Първанов връчва пагони на офицерите, удостоени с висши военни звания; продължават предизборните прояви с откриване на обекти и митинги.
 

В 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Ал. Данаилов и Вили Георгиев за убийството на Ст. Балтов.

В 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Ангелина Димитрова.

В 13.30 часа състав на Софийски районен съд ще заседава по делото срещу Красимир Горсов.

От 14.00 часа в Гербовата зала на “Дондуков” 2 президентът Георги Първанов ще връчи пагоните на офицерите, удостоени с висши военни звания.

Премиерът Сергей Станишев ще направи първа копка на разширяването на ул. „Девня” в Морската столица. По-късно министър-председателят ще посети завода за производство на радари и радарни системи „Черно море”, след което ще участва в церемонията по връчване на Сертификат клас А на „Агрополихим” АД – Девня за инвестиционния проект „Нов цех за производство на разтвор на чист амониев нитрат”. Премиерът ще открие в сградата на Община Варна кръгла маса на тема „Изграждане на индустриални зони – нови възможности за инвеститорите”. В програмата за посещението на премиера Станишев е предвидено посещение на „Музея Стара Варна”, Военно-морското училище, където ще се срещне с възпитаници на ВМУ – Варна.

Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще участва в кръгла маса на тема „Изграждането на индустриални зони – нови възможности за инвеститорите”. Форумът ще бъде открит в 13 часа в зала „Варна” на община Варна.

Ще се проведе протестен митинг „Спри доганизацията!”, организиран от РЗС от 11 часа пред сградата на ДПС на бул. „Александър Стамболийски“.

Политически нагласи – в навечерието на изборите за 41-то Народно събрание е темата на пресконференцията на Агенция „Барометър.инфо”, която ще се проведе от 12.00 ч. в Пресклуба на БТА.

От 13.00 часа в БТА ще бъде представено последното проучване на нагласите на MBMD.

Първата площадка „за изкуство в свободни пространства" ще бъде тържествено открита пред Народния театър „Иван Вазов" от 15 ч. с помощта на Столична община и Съюза на артистите.

Първа копка за изграждане на фотоволтаично парково осветление в парк „Хиподрума” ще се състои от 10.30 ч. В програмата на мероприятието са предвидени: Официално подписване на меморандум за сътрудничество между УАСГ и район „Красно село”; Откриване на изложба на идейни проекти за реконструкция на градски парк „Хиподрума”; Откриване на WiFi зона в парк „Хиподрума”.

Кметът Борисов ще обяви резултатите от Кампанията на Столична община „Да събудим хората в будна кома”. Резултатите ще бъдат обявени непосредствено след откриването на многофункционалната спортна площадка на ул. „Самара” в ж.к. „Младост 4” в 12 ч.

Научно-практическата конференция „Публично-частното партньорство и малкия и средния бизнес в България”, организирана от Фонд „Научни изследвания”, Националната предприемаческа и занаятчийска камара и Консултантски център по европейски програми „Люлин” от 10 до 13 ч. в сградата на Българска търговско промишлена палата на ул. „Искър” № 9, ет. І, зала „Б”.

Столична община открива уникална детска площадка от 11 ч. в парк „Заимов”. Детската площадка се намира до ул.” Кракра”. Площадката ще бъде открита в 11.00 ч. от кмета на район Оборище Пенка Арменкова.

Продължава семинара, организиран от Комисията за финансов надзор и Министерството на образованието и науката „Небанков финансов сектор в България” в хотел „Принцес”. Любомира Язаджиева ще направи преглед на осигуртелната система в страната. Програмата започва от 9.00 часа.

В Министерството на образованието и науката ще бъде представен проектът „Виртуална България”
.

От 15.00 часа ще се състои редовният брифинг на Централната избирателна комисия.

В 10.30 ч. на спирката пред зала „Христо Ботев” в Студентски град ще започне кампанията на Движението за обновление на българските региони и общини – Д.О.Б.Р.О. за популяризиране на експерименталното гласуване по електронен път и насърчаване на избирателната активност „Бъди модерен – гласувай електронно!”.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4115 |01.07.2009 Предстоящо на 2 юли . 0| 3888 |30.06.2009 Предстоящо на 1 юли . 0| 4023 |29.06.2009 Предстоящо на 30 юни . 0| 3950 |28.06.2009 Предстоящо на 29 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads