Събота, 21 Октомври 2017, 02:26
Frognews
0| 2446 |30.10.2016

ЖГЕРБ - област Кюстендил: Подкрепяме Цецка Цачева за първата жена президент на България

.
”Много е важно в своя живот човек да има кауза. А нашата кауза е ГЕРБ. Сега каузата ни е да подкрепим една от нас и за първи път България да има жена президент. Цецка Цачева е една образована и справедлива жена, доказала несъмнено управленските и политическите си умения. Това е първата жена председател на Народното събрание, която ще бъде достоен обединител на нацията ни и като президент.” Това заяви Михаела Крумова - член на НИС на ЖГЕРБ и председател на Общински съвет - Кюстендил, при откриване на форума ”100 жени за развитието на област Кюстендил”.
Дискусионният форум е част от националната инициатива "100 жени в България", която е под патронажа на Председателя на НС г-жа Цецка Цачева и се организира със съдействието на Ирена Соколова - председател на ЖГЕРБ на национално ниво.

  В началото на събитието присъстващите дами бяха поздравени чрез видеообръщение от кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

 Освен Михаела Крумова, лектори на събитието бяха още Димитрина Христова - клубен ръководител на ЖГЕРБ - Кюстендил, Даниела Стоянова - клубен ръководител на ЖГЕРБ - Бобошево и Реонита Йорданова - областен клубен ръководител на дамската структура.   " Цецка Цачева е нашият кандидат за президент, на всички жени в България, защото тя е силна, борбена, доказала се като майка и професионалист. А именно от такъв човек за президент има нужда страната ни", заяви общинският клубен ръководител на дамите в Бобошево Даниела Стоянова. "Г-жа Цачева е достигнала върхови позиции  в политическата си кариера и показва новото лице на българската политика – това, което не се страхува от жените в управлението. Цецка Цачева доказа, че може да работи за хората. Най-силното й качество е, че винаги залага на диалога и така намира най-правилните решения. И затова нека качествата на човека, когото харесваме, да станат качества на цялото ни обществото", призова Стоянова.

Областният клубен ръководител Реонита Йорданова подчерта колко е важно да убедим близките, приятелите и познатите си, че кандидатът за президент на ГЕРБ е най-подготвеният и ще бъде един достоен обединител на нацията. Тя отбеляза и колко е важна ролята на жената в политиката и във всички сфери на живота. "Трябва да признаем, че присъствието на жените в политиката променя управлението, внася разумни компромиси и повишава доверието. Жените имат потенциал да бъдат движеща сила при справянето с днешните предизвикателства, които стоят пред Европа", заяви още Реонита Йорданова.

 

      "Смело мога да кажа, че жената работи с повече сърце, а точно това  е пътят към достигане до сърцата на другите. Женската интуиция и силата за вземане на решения от жените винаги водят до по-добри резултати", каза по време на форума Димитрина Христова. Тя даде десетки примери за силни и достойни жени управленци в България.

"Кандидатът ни за президент е също една такава успешна дама и доказал се професионалист. Г-жа Цецка Цачева доказа качествата си на обединяваща фигура, тя ще бъде и силен посредник между различните власти и институции. Тя заслужава нашата подкрепа, защото е една от нас. Затова нека заедно да покажем, че държим сами бъдещето в ръцете си и ни е грижа за стабилността на страната. На 6-ти ноември да я подкрепим с номер 17 в бюлетината!", каза в заключение клубният ръководител на ЖГЕРБ - Кюстендил Димитрина Христова.

 В събитието, провело се в град Кюстендил, взеха участие над 100 дами от общините Кюстендил, Дупница, Сапарева баня, Бобов дол и Бобошево. Всички те засвидетелстваха категоричната си подкрепата за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6233 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6336 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10717 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6311 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах