Реклама / Ads
0| 3564 |13.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Трявна: Заставаме с открити лица пред хората, защото ги уважаваме

.
Да подадеш ръка на онзи, който има различно от твоето мнение, е цивилизационен избор. Ние подаваме ръка на всички български граждани, не само на тези, които ни харесват. Затова сме по улиците и площадите в цяла България – ще посетим над 200 градове и села, за да застанем с лицата си и с отворени сърца пред хората. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Трявна.
 

„Трябва да уважаваме мнението на всички български граждани, да чуваме проблемите им и заедно да търсим решения. Ние имаме подкрепата на членовете и симпатизантите на ГЕРБ, но винаги сме се борили за доверието на всички български граждани, защото ние работим в интерес на всички хора. На 6 ноември ни е нужна голяма подкрепа, за да продължи стабилността в България“, каза още Цачева.

Цецка Цачева зави, че с вицеадмирал Пламен Манушев ще работят за единството на нацията и за гарантиране на стабилността в държавата. „Мога да съм първата жена президент, ако ме изберете вие – гражданите. Аз няма да забравя никого, ще работя за всички българи“, категорична бе тя.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов благодари на тревненци за подкрепата на кметските избори през 2015 година. „С доверието, което гласувахте на Дончо Захариев, донесохте промяната за Трявна и вече виждате реалните ползи за всички жители на общината. За да продължат стабилността и развитието на регионите, гласувайте с номер 17 в бюлетината за Цецка Цачева и Пламен Манушев“, призова Цветанов. Той коментира, че с подкрепата за президентската двойка на ГЕРБ ще бъде подкрепено развитието на България. Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов подчерта още, че за разлика от другите кандидати, двойката на ГЕРБ ще премине през всички български улици и площади във всички населени райони на страната.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев увери наследниците на храбрите войни от 56-ти пехотен полк, които през 1916 г. оставят костите си на връх Каймакчалан в името на България, че костите на техните дядовците вече са опети. „Длъжни сме като предците си да се борим за стабилността в България. Нашите опоненти всяват смут, играят си със страховете на хората, спират европейското финансиране на страната ни, при тях държавата винаги затъва. Не можем да спрем, нямаме право, заради бъдещето на децата и внуците си. Те заслужават подредена България“, каза още вицеадмирал Манушев.

 

Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Пламен Манушев и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков посетиха и храма „Св. Архангел  Михаил“ в Трявна, който е известен със своята вековна история.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3345 |13.10.2016 Цачева в Дряново: Доверието на хората се оправдава с дела, а не с думи . 0| 3532 |13.10.2016 Цачева и Манушев ще посетят област Плевен . 0| 3604 |13.10.2016 Цецка Цачева в Севлиево: За мен най-важен е дебатът с хората в цялата страна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads