Реклама / Ads
0| 3525 |10.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Костинброд: Най-голямото предизвикателство на изборите е да бъде преодоляна политическата апатия

.
Ние сме част от една голяма и задружна партия, която направи много за цяла България и за всички българи. Западната дъга, по която дойдох до Костинброд, е едно уникално съоръжение, което е илюстрация за всички инфраструктурни проекти в цялата страна. Най-важното е, че хората ни познават с изграденото, което направихме за тях. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с гражданите на Костинброд.
 
„Заедно с Пламен Манушев ще бъдем честни и отговорни и ще разговаряме с хората от цялата страна лице в лице. Популизмът няма място в нашата кампания. Ние ще бъдем президент и вицепрезидент, които ще балансират, ще работят с всички институции, за да не се допускат политически кризи и нестабилност. Само в спокойна и предвидима среда може да се работи в интерес на гражданите. Единството на нацията е най-важното място, за което ще работим. Когато сме единни, другите ще ни уважават и гласът на България ще се чува по-силно в Европа и в света. Време е да спрем да поставяме разделителни линии от годините на прехода“, каза още Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент призова жителите на Костинброд да убедят колкото се може повече свои близки на 6-ти ноември да гласуват и да направят правилния избор. Цецка Цачева подчерта, че на тези избори  най-голямото предизвикателство е да бъде преодоляна политическата апатия.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев каза, че Цецка Цачева е най-подготвената личност за президент на страната. „Тя знае мястото на всяка една от властите в страната, може да поддържа баланс, може да бъде истинският обединител на нацията“, каза Манушев. Вицеадмиралът коментира още, че от днес, заедно с Цачева ще обиколят над 200 населени места. Пламен Манушев подчерта, че съжалява, че ген. Румен Радев се е уплашил от кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева и не се е явил на телевизионен дебат с нея.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3751 |10.10.2016 Цецка Цачева в Божурище: Пет години всеки ден ще ви връщаме доверието, което ни давате в аванс . 0| 3344 |09.10.2016 Цачева, Манушев, Цветанов ще посетят София област . 0| 3769 |09.10.2016 Цецка Цачева: Ще съм президент на разочарованите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads