Реклама / Ads
0| 3553 |20.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Кайнарджа: Противопоставяме се на популизма със срещи с хората

.
За десет години в активната политика ГЕРБ не загуби връзката си с хората. Ние правим кампанията си лице в лице и така се противопоставяме на популизма. Правителството на Бойко Борисов помага на населените места в цяла България. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Кайнарджа.
 
Цветанов разговаря и с кмета на село Голеш Гюлтекин Невриев Алиосманов, който му постави въпрос, свързан с процедури в Министерство на земеделието и храните. Зам.-председателят на ГЕРБ се свърза с министър Десислава Танева и предаде на кмета на Голеш отговор на въпроса му в позитивна посока.

„Така работим ние. Това е истински пример за реална политика – хората ни поставят въпроси и ние им отговаряме. През 2013 година в село Голеш бе открито училище. Преди това децата в Голеш учиха в пет различни постройки. Ние разрешихме проблема, защото всички трябва да получават достъп до образование. Насърчаването на реформата в образователната система е и основен приоритет за първата жена президент на България – Цецка Цачева. Нека всички й гласуваме доверие с номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември“, призова присъстващите председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Кметът на Кайнарджа Любен Сивев заяви, че единствено при правителството на Бойко Борисов Кайнарджа е усвоила европейски средства. „Резултатът от европейската солидарност се усеща от всички жители на общината – след 30 години училището в село Голеш е завършено, обновен е пътят за Голеш, бяха изградени водопроводи в селата, улиците в Кайнарджа са ремонтирани, асфалтирахме пътя в село Средище“, подчерта кметът. Любен Сивев призова всички български граждани да гласуват доверие на кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева и кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев, за да продължи тази подкрепа към гражданите на всички български общини.


 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7592 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2812 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7464 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7688 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads