Реклама / Ads
0| 3375 |21.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Каварна: Цецка Цачева ще спре политическото противопоставяне и напрежението, което генерират опонентите ни

.
Единствено Цецка Цачева може да спре политическото противопоставяне и напрежението, което някои от опонентите ни се опитват да генерират в обществото. България се нуждае от стабилност. Тази стабилност може да се гарантира от президент Цецка Цачева и от вицепрезидент Пламен Манушев.
 

Те ще бъдат истински обединители на нацията. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Каварна.

Председателят на Националния предизборен щаб заяви, че всички български граждани трябва да се възползват от конституционното си право да гласуват на 6-ти ноември. Цветанов подчерта, че силата на ГЕРБ е, че винаги е била отворена към достойните и качествените хора.  „Вярвам, че ще се доверите на най-достойните кандидати, издигнати от партия ГЕРБ, която доказа, че може да носи политическата отговорност. За десет години в активната политика Цецка Цачева не се промени към хората. Като председател на Народното събрание тя винаги е била авторитетът, в който всички народни представители са се вслушвали. Цачева има опитът и професионалните качества да бъде първата жена президент на България“, посочи той.

Цветанов заяви, че вицеадмирал Пламен Манушев е дал 40 години от живота си на българската армия. „Той се е доказал като истински офицер, защото е работил в интерес на отечеството. Гордеем се с направеното от него в професионален план. Вицеадмирал Манушев е бил командващ на военноморските сили, зам.-началник на българската армия и народен представител, предложен от структурите на ГЕРБ в област Варна“, обясни Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ благодари на жителите на Каварна за подкрепата, която десет години са давали на ГЕРБ. „Благодарение на вас днес имаме стабилното правителство на Бойко Борисов, което работи в интерес на всички български граждани. Убеден съм, че заедно с общинската структура на ГЕРБ тук и с жителите на община Каварна ще продължим да постигаме добри резултати. Гласувайте доверие на Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината, защото те са достойният избор за президент и вицепрезидент на България“, призова Цветанов присъстващите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3443 |21.10.2016 Цачева в Шабла: Ние говорим за реални политики, популистките обещания на опонентите ни противоречат на законодателството . 0| 3207 |21.10.2016 Цветанов в Шабла: Цачева и Манушев имат опита и човешките качества да бъдат истински обединители на нацията . 0| 3468 |21.10.2016 Цачева в Генерал Тошево: Като президент аз ще се водя от националния интерес на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads