Реклама / Ads
0| 4108 |17.10.2016 Президентски избори 2016

Веселин Марешки препълни пловдивския ”Колодрум”

.
Независимият кандидат за президент Веселин Марешки събра най-много симпатизанти на регионално събитие от кампанията до момента. 5000 привърженици на антисистемния играч напълниха зала „Колодрума“ в Пловдив. Патриоти от цялия регион се събраха, за да подкрепят идеите на човека, който показа как да бъдат разбити картелите.
 

„От нашия избор зависи дали ще продължаваме по пътя на националното унижение и разруха или ще тръгнем по пътя на достойнството и напредъка. От месеци ни внушават, че Президентът няма значение, че не е фигура проформа. И това не е случайно. Както не е случайно, че президентската институция е обезличена, както и че платените социолози твърдят, че „тези избори са предрешени“ , че залогът е минимален. Напротив. От българския президент зависят много неща, но само при условие, че той е честен, независим човек и патриот, който не е участвал в грабежа на народа“, това заяви пред препълнената зала лидерът на Национално Освободително Движение „За Чиста и Свята Република“ . Той е категоричен, че водещата роля на Президента е да казва истинината, и то онази истина, която управляващите крият от хората , а залогът пред избирателите е да не бъде допусната силлен претендент за „Дондуков“2, за да не обърка плановете на политическия картел. Антисистемният играч подкрепи с цифри размера на грабежа над народа – 10 милиарда лева  са били ограбени от гражданите и бизнесасамо през последния президентски мандат. Веселин Марешки е категоричен, че с тези пари е можело да се финансират образованието, здравеопазването, армията, полицията, да се увеличат пенсиите.

 

„ С намесата си на пазара на горивата доказах, че нормалните цени са възможни и само за една година оставих 2 милиарда лева у хорта – домакинствата, малкия и средния бизнес, че и у гоемия такъв. Докато държавата се разсейва и не си върши работата, такива смелчаци като мен разбиха картела в горивата, и картела в лекарствата! Докато другите кандидати за президент се участвали в разграбването на народа, тъй като са били депутати и министри, аз правя само добри неща за хората. Докато другите обещават светло бъдеще, аз доказвам с реални дела какво мога и правя, за да живят всички българи по-добре, по-свободно и по-богато“, допълни Веселин Марешки. Той е категоричен, че народът се нуждае от генерална промяна и първата крачка към нея ще се случи на 6-и ноември. Съмишлениците на предприемача и патриота Марешки го аплодираха силно и когато той им обеща, че няма да ги предаде, защото най-голямата партия е партията на свободните българи, българите-патриоти.

 

Срещата с избирателите от региона на Пловдив продължи с концерт на един от най-известните български изпълнители, а финалът бе даден с традиционното пловдивско хоро, което този път не бе безмълвно.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7556 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2800 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7433 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7674 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads