Реклама / Ads
3| 6172 |09.04.2014 СВЯТ

Стрийптизьорки изгоряха живи в нощен клуб в Румъния

.
Три стрийптизьорки изгоряха живи при пожар в нощен клуб в Румъния. Собственикът на заведението не казал на пожарникарите, че в горящото помещение все още има хора.
 

24-годишната Михела Тука, 23-годишната Николета Василитенау и 22-годишната Николета Ценгер загинаха, след като пламъците погълнаха популярен ресторант в крайбрежния град Костанца, където те работили незаконно. Триото отишло до съблекалнята, разположена на горния етаж над заведението, когато помещенията на ресторанта започнали да се пълнят с дим в ранните часове на неделя, блокирайки им пътя навън. В крайна сметка подът се срутил и те паднали директно в центъра на пламъците.

Друга танцьорка, 19-годишната Биренку, танцувала на сцената, когато пламъците избухнали, и успяла да се спаси, но получила сериозни изгаряния. Собственикът на клуба, 60-годишният Георге Карам също успял да се спаси заедно с клиентите на заведението и персонала.

Когато пожарникарите пристигнали, те сметнали, че сградата вече е евакуирана, но след потушаването на огъня три часа по-късно, те претърсили изгорялата сграда и намерили изгорелите останки на момичетата. „Собственикът е зъл човек. Той е преброил готвачите, сервитьорите и барманите. Защо не им е казал за момичетата? Да не би да ги е забравил?

Да не би да е забравил за звездите в шоу програмата си?“, вайка се Мария, майката на Николета. „Видях как изваждат тялото на детето ми и го откарват в моргата. Видях как заведението гори. Ако знаех, че момичето ми е горе, щях да се хвърля в огъня, за да я спася. Защо не ми казаха?Защо този шеф е казал, че целият персонал е евакуиран“, каза още клетата жена.

„Много жалко. Михела работи като екзотична танцьорка още като тийнейджърка и се бореше уменията работата й да получи признание. Тя не искаше да бъде само една от онези, които си свалят дрехите на сцената. Искаше да придаде известна класа на това, което прави“, сподели приятел на момичетата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5854 |09.04.2014 Британски вестник: Шансовете за мир в Украйна клонят към нула . 7| 6583 |09.04.2014 Нови сигнали от "черната кутия" на изчезналия Боинг . 6| 5942 |08.04.2014 Русия предупреди Крим: Без насилие срещу демонстранти . 7| 6241 |07.04.2014 Киев въведe извънредно положение в 3 области

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads