Реклама / Ads
0| 5100 |20.10.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

БAT България представи glo™ hyper X2 – последната иновация за нагряване на тютюн на компанията

.
БАТ България представи на българския пазар най-новия модел на иновативното устойство glo™ – glo™ hyper X2. Това е последната иновация в портфолиото на бързо развиващата се глобална марка за нагряване на тютюн на БАТ – glo™.
 

glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в компактен корпус, който осигурява лесен захват и преносимост.

 

Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване, светодиоден индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм за хигиена, и ще бъде налично в разнообразни цветови комбинации.  

 

glo™ hyper X2 се предлага в търговската мрежа у нас от 17 октомври 2022 г. с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под утвърдената марка на премиум бранд в България.

 

Продуктите ще са налични на национално ниво в широката търговска мрежа, както и в почти всички големи търговски центрове, като The Mall и Paradise Center в гр. София; Grand Mall, гр. Варна, Mall Plovdiv, гр. Пловдив. Повече за продукта и предлагането му на пазара у нас може да се намери на www.myglo.bg

 

„Представянето на пазара на glo™ hyper X2 бележи още един ключов етап в трансформацията на нашата компания. glo hyper X2 е най-новото и усъвършенствано устройство за нагряване на тютюн на БАТ и предлага много иновативни функции, отговарящи на потребителските очаквания. Радвам се, че скоро след световната премиера на glo™ hyper X2, имаме възможонстта да го представим и на българските потребители“, заяви Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България.

 

Наскоро БАТ публикува резултатите от едногодишно проучване в реална среда на glo™*, което показа, че пълнолетните пушачи, които са преминали изцяло към glo™, са постигнали значителни и устойчиви подобрения в няколко показателя за потенциална вреда в сравнение с тези, които са продължили да пушат.


.

„Резултатите от това проучване са най-важните данни, които някога сме генерирали за glo и за категорията на продуктите за нагряване на тютюн като цяло. Окончателните резултати от нашето едногодишно клинично проучване* на glo™ предоставиха нови важни данни, които допълват доказателствата в подкрепа на glo™ като продукт с намален риск**“, посочи Марк Форстър, Ръководител регулаторни и научни въпроси на Групата БАТ.


.

*Едногодишното проучване се основава на тестването на предишни модели устройства glo, предхождащи hyper X2.

 

** Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

 


.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3597 |03.10.2022 ЕК одобри финансиране на инфраструктурна програма за България за 1,6 млрд. евро . 0| 3176 |29.09.2022 Кметът на Русе в дискусия с представители на най-бързо развиващите се местни компании и бизнес организации . 0| 6729 |27.09.2022 България и Румъния се договориха за Дунав мост-3 . 0| 3208 |20.09.2022 Евростат: За година хлябът в България е поскъпнал с 30%, лети цената на олиото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads