Реклама / Ads
1| 6644 |08.03.2018 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Fibank представи своята специална програма Smart Lady, насочена към жените в бизнеса

.
На стилна работна закуска Fibank представи своята специална програма, насочена към жените в бизнеса. Тя е плод на проучвания и разговори с експерти и бизнес дами. „Целта, която банката иска да постигне с нея, е да се утвърди като успешен бизнес партньор на всяка дама, решила да пребори клишето, че бизнесът е запазена територия само за мъже“. Това заяви г-жа Севдалина Василева, изпълнителен директор на Fibank, при представянето на параметрите на програмата.
 

Името на програмата е Smart Lady. Г-жа Василева представи новите перспективи, които разкрива програмата Smart Lady за жените в бизнеса. Тя е компилация не само от възможности за кредитиране, насочени към бизнес дамите, но включва в себе си редица други финансови и нефинансови решения, които да предложат на дамите подкрепа, сигурност и спокойствие. Smart Lady надгражда и доразвива уникалната за българския пазар линия кредитни карти First Lady, която Първа инвестиционна банка и Diners Club предложиха на бизнес дамите.

 

Програмата Smart Lady предлага широка гама от кредитни продукти при преференциални и същевременно гъвкави условия, като ниска цена и такса по кредитите, удобни погасителни планове, дълъг срок на изплащане – до 15 години за инвестиционни кредити, а за оборотни средства до 5 години. Банката също така е предвидила и възможност за цялостно обслужване на бизнеса на дамите, както и специален пакет с грижа към служителите на фирмата, който включва комплексна оферта с преференции по всички банкови продукти и услуги, както и допълнително здравно осигуряване за достъп до качествени здравни услуги и профилактика. Кандидатстването по европейски проекти също е застъпено, като тук Fibank предлага на дамите не само консултиране и изготвяне на пълната документация за кандидатстване, но и последващо финансиране за реализацията на проекта при неговото одобрение.

 

По време на майчинство дамите ще получат възможността да намалят месечните си вноски до 75% в период от 15 месеца. През това време банката няма да изисква вноска по главницата на използвания кредит. Към програмата Smart Lady се предвиждат и редица допълнителни привилегии като спестовна сметка с нарастваща доходност за бъдещето на децата, кредитна карта First Lady с включена застраховка при рак на гърдата, отстъпки при покупки в над 400 търговски обекта, достъп до ВИП салони на летищата и редица други клубни привилегии.

Едно от най-големите преимущества, които получават дамите при използване на програмата Smart Lady, са двете специално разработени застраховски – „Здраве“ и „Спокойствие“, които се предлагат съвместно с FiHealth Застраховане.

 

Съществено преимущество за бизнес дамите е, че Fibank ще им осигури финансов гръб и ще си сътрудничи с тях във всеки един етап от тяхното развитие. Банката ще проведе редица конференции, обучения и информационни семинари, където дамите ще могат да обменят опит и да получат професионални съвети. Предвижда се изграждане на електронна платформа, чрез която те ще могат да се обучават и информират по актуални за тях теми дистанционно.

 

Партньор на Fibank по програмата са MasterCard и Съюз произведено в България. На работната закуска присъства и г-н Кънчо Стойчев, социолог и председател на Управителния съвет на „Произведено в България – Съюз на малкия и среден бизнес“. Той представи обществените тенденции и стереотипите по отношение на жените в бизнеса, новите предизвикателства пред тях във все по-глобализирашия се и дигитализираш се свят.

 

На събитието присъства и г-ж Надя Кошинска, член на УС на Fibank и директор Дирекция „Банкиране на малки и средни предприятия“, която представи новите възможности и ролята на банките и финансовите институции в подкрепа на развитието на жените в бизнеса. Г-жа Кошинска представи позитивния опит и добри примери, които е натрупала Fibank в своята 25-годишна история.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 8499 |21.02.2018 Rafael ни представи и предлага ракети Spike и комуникационна система Bnet . 2| 5672 |16.02.2018 Олимпийската шампионка Микаела Шифрин е рекламно лице на промоция на Visa и Fibank . 0| 5102 |31.01.2018 Fibank и Националният гаранционен фонд в подкрепа на българския бизнес . 2| 6022 |29.11.2017 Fibank отново е сред най-силните марки в България
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads