Реклама / Ads
0| 6713 |22.03.2012 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Кингс Табако сред световни тютюневи лъвове във Филипините

.
Пилотно издание на Inter-tabac Asia се проведе преди броени дни във филипинската столица Манила.
 

60 изложители представиха традициите в индустриалното производство на цигарени изделия, сурови тютюни и цигари. България се представи с родния производител „Кингс Табако”. Най-голям интерес за посетителите на щанда на компанията беше марката The King.

 

Inter-Tabac Asia се провежда за първи път, но организаторите му имат традиция в организирането на бизнес изложения. Именно те правят най-голямото такова за тютюневата индустрия в Дортмунд. 60 изложители от 25 държави представиха продуктите си в Малила. Под един покрив бяха събрани лидери на пазара на индустриалното производство на цигарени изделия, сурови тютюни и цигари, средни и малки производители от държави с дългогодишни традиции в цигареното производство като САЩ, Коста Рика, Доминиканската република и Мексико, както и Япония и Великобритания. Водещи вносители от немско-говорящите държави също успешно представиха портфолиата си в Манила.

 

Изключително доброто представяне на „Кингс Табако” беше обусловено от силните мъжки марки на компанията. „Нашата нагласа за изложението беше, че акцентът ни ще бъде поставен върху мъжките марки, тъй като в азиатските държави процентът на мъжете пушачи е много голям в сравнение с този на жените – потребители на тютюневи продукти.”, обясниха от Кингс Табако. „Отзивите за продуктите с марката The King бяха, че цигарите се отличават с плътен и силен аромат и автентичен ориенталски вкус. За нас е особена чест да чуем, че марката ни се приема добре в държави, които имат традиции в употребата на тютюневи изделия.”, допълниха от Кингс Табако.

 

През миналата година компанията пусна на пазара първите по рода си опаковки от 10 броя 100-милиметрови цигари. Малко по-късно промениха опаковките на стандартните кутии като въведоха така наречените round corner опаковки (със заоблени ъгли). След месец предстои да се появи първата в света round corner кутия за 10 цигари за марката The King.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6071 |03.01.2012 АЕЦ “Козлодуй” гони световни рекорди . 0| 7189 |27.08.2011 Нов завод повишава производството на „Кингс Табако” с 60 процента . 0| 7381 |04.05.2011 “Кингс Табако” налага новите тенденции в цигареното производство . 0| 7428 |24.02.2011 Винпром Пещера с още признания на световните експерти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads