Реклама / Ads
4| 5662 |13.02.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Ръст на туристите в Гърция; премахването на "ол инклузив" под въпрос

.
Бял ситен пясък, изумрудена кристално чиста вода, екзотика, приближаваща се до тази на Малдивите, но само на 637 км от София. Това е Превеза – гръцкият курорт в северозападна Гърция на Йонийското крайбрежие.
 
Политическата обстановка в Гърция няма да се отрази върху туристическия поток, коментира пред Фрог нюз Димитриос Маринос, мениджър на Mast Hotels & Resorts. До този момент дори предварителните записвания бележат ръст, сравнени с миналата година, похвали се той. Гърция е много спокойна и безопасна страна, особено в сегашната ситуация в Европа. Според Маринос страната ще намери съгласие с ЕП по проблемните теми за страната.

Относно предложението на премиера на Гърция Алексис Ципрас „ол инклузив” програмите да бъдат премахнати, Маринос коментира, че темата се експлоатира предимно в медиите и не трябва да й се има доверие. Всеки туристически пакет за Гърция ще остане такъв какъвто е бил. Това няма да повлияе, гарантира той.

Туристическите пакети, които се предлагат за българи от Mast Hotels & Resorts са насочени предимно към слабия сезон от май до средата на юни и през септември, когато условията в курорта са превъзходни поради благоприятния климат и дългия туристически сезон. От средата на април до средата на октомври времето е все страхотно за морски приключения. А цените са достъпни.

От Mast Hotels & Resorts предлагат луксозна хотелска база на много изгодна и стабилна цена за високото качество на услугите. Туристите могат да избират между Preveza City Hotel, разположен на 200 м от пристанището и 800 м от плажа, Boutique Hotel Dioni, в неокласически декор, намиращ се в сърцето на Превеза, само на 500 метра от плажа Kiani Akti и четиризвездният комплекс Parga Beach Resort, който е разположен сред маслинови дървета и борова горичка. Комплексът е луксозно строителство от масирано дърво и е обзаведен в еко стил.

За екипа на Mast Hotels & Resorts детайлите са от огромно значение за клиентите. Те предлагат дори меню „възглавници” според различните вкусове. Към пакетите се предлагат и екскурзии до двата най-малки острова от Йонийските - Паксос и Антипаксос, където пейзажът е спиращ дъха.

Плажовете на Превеза се разпростират на 60 км дължина с редуващи се широки плажни ивици и усамотени и скалисти малки и диви заливи, незасегнати от строителство.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6216 |28.10.2013 Евротуристите искат заведения без дим . 0| 5677 |13.10.2012 Туристите на On Travel се връщат . 10| 6821 |20.07.2012 Делян Добрев: Няма спад на туристите по Черноморието . 2| 6634 |10.01.2012 Снежни виелици и блокирани пътища прогониха туристите в БГ курорти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads