Реклама / Ads
0| 4332 |14.04.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За всички пациенти с репродуктивни и гинекологични проблеми - безплатна консултация със специалиста Доц. д-р Дога Сечкин на 29- ти и 30- ти април във Варна

.
Доц. д-р Дога Сечкин
Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем за първи път Доц. д-р Дога Сечкин - водещ турски специалист по акушерство, гинекология и ин-витро на 29- ти и 30- ти април 2022 във Варна Той ще гостува в България по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината.
 

Всички пациенти,които имат нужда от лечение на репродуктивен проблем или гинекологично заболяване, могат да проведат безплатна консултация с акушер- гинеколога. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефона  на здравния център- 0878500920 и да си запишат час.

 

Кой е Доц. д-р Дога Сечкин?

 

Доц. д-р Дога Сечкин е акушер-гинеколог и ин-витро специалист в Истанбул, с повече от 16 години опит в своята област. Роден е в Диарбекир през 1981 година. Доц. д-р Дога Сечкин получава медицинското си образование в медицинския факултет на университета в Анкара през 2006 година. Провежда следдипломната си  квалификация в реномираната Учебна и изследователска болница за женско здраве „д-р Зекай Тахир Бурак“ в Анкара от 2007 до 2012 година. Получава титлата доцент по гинекология и акушерство през 2017 година. Женен е и има две деца.

 

Професионален опит

 

2014-2020 Учебна и изследователска Болница „Кануни Султан Сюлейман“ в Истанбул
2020-2021 Международна Болница „Колан Шишли“ в Истанбул
2021- до момента Болница „Лив Вади“ в Истанбул


Членство в професионални организации

 

Асоциация на Турското дружество по репродуктивна медицина
Турско-германска гинекологична асоциация
Турска асоциация по гинекология и акушерство
Европейско дружество по гинекологична ендоскопия
Асоциация по минимално инвазивна гинекология
Дружество по минимално инвазивна урогинекология
Европейска асоциация по урогинекология


Доц. д-р Дога Сечкин има много национални и международни статии, глави от книги и презентации, публикувани в неговата област. Притежава сертификат за инструктор на Европейската гинекологична ендоскопска асоциация и участва като инструктор в международни програми за обучение по лапароскопия, провеждани в чужбина.

 

Основните клинични области на интерес на Доц. д-р Дога Сечкин включват:

 

Безплодие и вътрематочна инсеминация (IUI)
IVF лечение
Гинекологични лапароскопски операции
Хистероскопски операции- полип, вътрематочна миомна завеса
Бременност и вагинално-цезарово сечение
Ендометриоза и аденомиоза
Лапароскопска хирургия на ендометриоза
Миома на матката и хирургия на миома на матката
Болести и операции на фалопиевите тръби
Кисти на яйчниците и свързаните с тях лапароскопски операции
Операция при уринарна инконтиненция
Гинекологична естетична хирургия- лабиопластика, вагинопластика (намаляване на вагиналните устни, стягане на влагалището),
Операция за пролапс на матката и таза
Предмалигнени лезии на шийката на матката и лечение
Урогинекологични операции


Значителни случаи в практиката на Доц. д-р Дога Сечкин:

 

Лапароскопско лечение на децидуализиран ювенилен кистозен аденомиом, имитиращ рогова бременност.
Лапароскопско лечение на ендометриом, съпътстващ дермоиден тумор в единичен яйчник, представящ се като атипичен ендометриом
Случай на обструкция на хемивагина и синдром на ипсилатерална бъбречна аномалия, усложнен с пиометра: съвети и трикове за лапароскопска хемихистеректомия.
Модифицирана екстраперитонеална суспензия на утеросакралния лигамент за предотвратяване на риска от пролапс на маншета след вагинална хистеректомия; 4 Метод на скоба.

Лапароскопска сляпа резекция на ендометриална кухина за матката на Робърт.
Лапароскопско изрязване на белег при бременност и възстановяване на истмоцеле.
Манчестърската процедура, комбинирана с лапароскопска сакрохистеропексия чрез ретроперитонеално тунелиране.


Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с Доц. д-р Дога Сечкин  на 29- ти и 30- ти април 2022 във Варна трябва да си запишат час предварително на телефонът на  ЗИЦ„Медикъл Караджъ“: 0878500920 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с Доц. д-р Дога Сечкин, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3927 |13.04.2022 За всички пациенти с онкологични заболявания - безплатна консултация със специалиста Доц. д-р Мелтем Селам на 28-ми Април във Варна . 0| 4390 |05.03.2022 ”Аерофлот” спира всичките си пoлети зад граница с изключение на тези за Беларус . 0| 4293 |14.02.2022 За всички пациенти с ортопедични заболявания – онколог-ортопедът доц. д-р Мехмет Али Деведжи ще проведе безплатни консултации на 23 и 24 февруари 2022 в София . 0| 3944 |18.01.2022 За всички деца с хематологични и онкологични заболявания, безплатни консултации с проф. д-р Фунда Весиле Чорапчъоглу на 28 и 29 януари в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads