Реклама / Ads
0| 3381 |29.06.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Залагащите в Inbet очакват новия сезон в българското футболно първенство

.
В началото на месец юли стартира сезон 2022/23 в българското футболно първенство. Родният елит се завръща към формат с 16 отбора и има доста новаци в лигата, но фаворитът за титлата остава същият – Лудогорец.
 

Залагащите в Inbet нямат търпение шампионатът да започне и да могат да правят прогнози на българските мачове. Букмейкърът вече е включил в тиража си двубоите от първия кръг на първенството. Нека разгледаме и какво ни очаква на старта на Първа лига.

 

Сезонът стартира с двубой между Ботев Пловдив и новака Хебър на 8 юли от 18:30 часа. "Жълто-черните" са един от европейските ни представители през сезон 2022/23, след като завършиха четвъртия в миналата кампания и спечелиха баража за Европа срещу Берое с 2:1. Ботев Пловдив ще разчита предимно на играчите от миналия сезон, като има и някои нови попълнения. "Канарчетата" са фаворити за успеха срещу Хебър, като новакът има проблеми със селекцията. Тимът назначи италианския специалист Фулвио Пеа за треньор, но към края на месец юни в отбора няма много нови попълнения, а основни играчи напуснаха. Хебър ще има труден старт на сезона в лигата и най-вероятно ще допусне поражение в Коматево.

 

Друг от новаците – столичният Септември, също ще бъде в действие на 8 юли вечерта и има дори по-трудно изпитание от Хебър. Воденият от Славко Матич отбор посреща шампиона Лудогорец. Inbet дава сериозно предимство на „орлите“ да спечелят двубоя, след като коефициентът за краен изход 2 е 1.22. Лудогорец се готви и за участието си в квалификациите на Шампионска лига, като първо те ще играят срещу Сутиеска на 5 юли в Разград, след което предстои визитата на Септември. Дори и наставникът Анте Шимунджа да заложи на голяма част от резервите, то Лудогорец ще бъде изявен фаворит за победата.

 

В събота, 9 юли, в тиража на Инбет има две срещи от българския шампионат - Локо Пловдив срещу Пирин и ЦСКА 1948 срещу Левски. Втората среща обещава да бъде много по-интересна. Любослав Пенев ще се изправи срещу Мъри Стоилов. ЦСКА 1948 е отборът с най-силна селекция това лято и привлече почти десет нови играчи. Отборът взе класни попълнения и е сред фаворитите за място в топ 6 през новия сезон. ЦСКА 1948 влиза като аутсайдер в двубоя срещу Левски, тъй като коефициентите са в полза на „сините“. Тимът от „Герена“ също се подсили с класни играчи и това без съмнение ще бъде голямото дерби на старта на Първа лига.

 

Ден по-късно ЦСКА приема Арда на "Българска армия" в официалния дебют на Саша Илич начело на тима. "Червените" са фаворити на Инбет да спечелят двубоя. ЦСКА ще разчита на подкрепа от своите фенове и целта е само една – победа. Арда се раздели с някои опитни играчи и има нов треньор, така че ще им е трудно да се противопоставят на „армейците“. В Инбет онлайн може да залагате и на Локо София срещу Черно море, като тази среща е няколко часа преди двубоя на ЦСКА с Арда.

 

В понеделник, 11 юли, първият кръг в родното първенство завършва с два мача. Спартак Варна се завръща в елита с домакинство на Славия, като столичани са фаворити за успеха. В последния мач Берое приема Ботев Враца. Заралии имат сериозни финансови проблеми и закъсняват със селекцията, но все пак са фаворити според Инбет за крайния успех.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5051 |04.05.2022 Winbet определи Интер за фаворит във финала на Купата на Италия . 0| 4854 |04.05.2022 Сайтът на inbet залози е вече достъпен онлайн . 0| 5098 |28.04.2022 inbet казино посреща новите клиенти със страхотни оферти и куп предложения . 0| 4135 |04.04.2022 Бонуси от Betway очакват новите клиенти на букмейкъра

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads