Реклама / Ads
Frognews
0| 2710 |21.05.2019

ВОЛЯ – Българските родолюбци, защитава интересите на народа отвътре навън и отвън навътре

.
В продължение на няколко десетилетия, България и нейния обществен живот са в състояние на застой – заложник на картелите, политическите решения, правени в ущърб на хората, а корупцията е сякаш омагьосан кръг, от който не можем да излезем.

Картелите и корупционните практики са на път да унищожат и малкото надежда останала в българския народ за подобрение на политиката ни и статуквото ѝ състояние, а оттам и за бъдещето на Родината, с която ние се гордеем! Страна на традициите, историята и красивата природа!

 

Чистата България, изисква чиста политика, която не може да просъществува, ако нейните корени са нечисти. Това е и проблемът на всички добре познати партии, обединения и формации. Тесеопитват да ни накарат да забравим, сменяйки своите имена, цветове и лица, но в действителност остават все така отговорни за състоянието на българското общество, политика и общо състояние на страната.

 

Те са тези, които трябва да носят тежестта на провалите си, отговорността за корупцията в държавата и бедността на народа. Всичко това се пише на тяхната сметка, а българите помнят техните грешки, макар виновните да мислят, че политическата памет на народа е кратка.

 

Вече две години партия ВОЛЯ е в Народното събрание, време за което се превърна в истинският глас на народа.

Родолюбци, защитаващи интереса на българите срещу картели, корупционни скандали и политически шантаж, продължаващ години. Превръщайки се в истинската алтернатива на статуквото. С лица, заставащи гордо с постиженията си извън и в политиката.

 

Постижения, създаващи ярък контраст между политиците, които са били и зная как да бъдат само такива. Без професионален опит, целящи да стигнат достатъчно престижна държавна длъжност, за да могат да въртят далавери, лобират за картели и да осигурят не само своите старини, но тези и на поколения от наследници.

Защото чистата политика изисква труд. Зад нея стоят години опит, но не в политиката и в институции. Тя изисква реален опит, граден с години и безброй усилия и лични жертви. Опит, изградил личности, които разбират народът и неговите нужди, готови да защитават интересът на българите на всички нива.

 

Начело на листата, за предстоящите евроизбори, застава Веселин Марешки. Известен борец срещу картелите – първо като бизнесмен, а днес като народен представител. Неговата дейност на фармацевтичния пазара и на пазара с горива е истинска революция – два успешни бизнеса, използвани ежедневно от милиони българи, без успехът му да е за тяхна сметка. Защото той осъзнава, че чистия бизнес не може и не трябва да се гради на чуждото нещастие. В продължение на години, злоупотребите с българския народ минават всякакви граници – те са лъгани и крадени, а често и обиждани.

 

От години на нашата страна ѝ се носи печалната слава на най-корумпираната държава в ЕС. Според доклад на ЕС от декември 2018г., всяка година, заради корупция, в България потъват някъде по 11 милиарда евро. Според експерти, тези пари щяха да са достатъчни да бъдат дадени средни заплати на два и половина милиона българи – повече от една трета от населението.

 

Време е да спрем грабежа, корупцията и злоупотребите! С чиста политика, с експерти, от истински българи, защитаващи интересите на Родината, за истински българи!На 26 май 2019 г. подкрепете Веселин Марешки и „ВОЛЯ – Българските родолюбци“ с бюлетина номер 23.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. До момента българските евродепутати не взимаха отношение по проблемите на хората с увреждания 0| 2758 |21.05.2019 . 23 добри послания написа ВОЛЯ в Стара Загора 0| 2906 |20.05.2019 . Веселин Марешки: Единствената алтернатива е ВОЛЯ 1| 2933 |20.05.2019 . Дончев от Бузлуджа: Безотговорността и разрухата на българските паметници няма да продължи още дълго! 0| 2756 |20.05.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ