Реклама / Ads
0| 10258 |02.09.2022 ГЛАСЪТ

Откриха украинска връзка в скока на лукойлския шеф от прозореца

.
”Кремълската болница” на ул. ”Маршал Тимошенко”...
След безсънна нощ руските разследващи откриха украинска връзка в смъртта на председателя на съвета на директорите на ”Лукойл” Равил Улфатович Маганов. Както вече стана ясно, мъжът е паднал от 6-я етаж на болница в Москва. Както всеки може да се досети, 67-годишният топ мениджър е бил обгрижван като ВИП-персона.
 

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: Това е болницата, определена да обгрижва висшите кадри на властта в Кремъл, т.н. „Кремълска болница“. Как тогава „е паднал“? Какво е правел на прозореца в 7,30 ч. сутринта, когато минава визитация?

 

Отговорът е открит: болницата се намира на ул. „Маршал Тимошенко“! Украинецът Семьон Тимошенко. Роден в Бесарабския край на Украйна.

 

Разследващите са стигнали до извода, че няма как болница да е на улица „Маршал Тимошенко“ и г-н Маганов да не падне от прозореца. Просто няма как…

 

Очаква се всеки момент да бъдат открити украински следи и в мистериозната и брутална смърт на свързаните с газовия бизнес на Русия Андрей Круковски, Владислав Аваев, Сергей Протосеня, Леонид Шулман, Александър Тюляков, Михаил Толстошея… Някои от тях първо избиха семействата си, после посегнаха и на себе си.

 

Та за украинската връзка: който търси намира… А руските служби не се шегуват – яко търсят и намират.

 

Нелепи са всякакви намеци и манипулации, че Путин и обкръжението му са свързани по някакъв начин със смъртта на тези хора. Ръководството на страната и най-вече Владимир Владимирович, са заети с благородната специална операция по изграждане на светло бъдеще за украинската държава и народ. Разберете най-сетне.

А падащи от процорци, покосени от инфаркти, взривени в коли, заклани и самозаклали се, "играли" си с новичок е имало и ще има. Бывает в жизни...

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 83080 |29.11.2021 Господин Герджиков, грях или грешка е връзката Ви с Михаил Михайлов? . 31| 19537 |24.08.2020 Пеевски, Домусчиев и връзката с Борисов е темата на прокуратурата, а не Гешеви съчинения . 12| 18126 |07.07.2020 Ковчези или затвор e логичната развръзката на ситуацията . 10| 25993 |10.05.2019 Предсказанието на Ванга за подводницата ”Курск” има връзка с Порожанов и Домусчиев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads