Реклама / Ads
16| 3511 |17.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Павел Вълнев се срещна с пловдивските представители на Републиканци за България

.
Заместник-председателят на ПП „Републиканци за България“ – Павел Вълнев, проведе среща с представителите на листата на партията за град Пловдив.
 

 В приятелска среда експертите в различните области сравниха плановете на политическата сила, обмениха опит и обсъдиха бъдещето на България. Основното вярване на обединените в една обща кауза пловдивчани, както и на зам.-председателя, е, че младите хора са тези, които ще поведат страната към едни по-светли времена.

Партията пряко черпи от американския модел и добрите практики, които се развиват там, без да е зависима от други партийни лица, фирми или институции.

 

Павел Вълнев е един от основателите на политическия проект. Той развива успешен бизнес от години в Америка, като по този начин се превръща в мост между двата континента и култури. Заминава в Щатите като студент на студентска бригада, след което вижда потенциала на страната и решава да започне собствен бизнес. Макар че Вълнев живее в Чикаго и цялото му семейство е отвъд океана, той се връща в родната България, за да стане част от промяната.

 

„Реших да дам от енергията и времето си, за да променим нещата в нашата държава, защото в нея всичко е толкова объркано, че по-лесно ще изградим нова държава на зелена поляна, отколкото да я оправим. Но ако всички мислим така, никога няма да се оправим. Трябва някой да бъде инициатор за промяната. Мисля, че ние имаме силите и уменията да го направим. Затова залагаме на млади и местни хора и на експертно мнение. На силни, безкомпромисни характери“, заяви Павел Вълнев.

 

На срещата се обсъди и бизнес средата, която според кандидатите трябва задължително да се отпуши. В момента в България на почит е само едрият бизнес, докато дребният и средният все повече замират, смазани под монопола. Но ако родният бизнес се разрастне, бюджетът ще е много по-голям. Оттам, като верига, ще се увеличат пенсиите, ще има средства за социални осигуровки и държавата ще тръгне напред.

 

„Само една силна икономика може да има силна социална система. Пример е Германия – има стабилен бизнес, има и социална политика. В Америка нещата стоят по-различно, но специално по времето на пандемията САЩ е видимо социална държава. Раздадоха се толкова помощи, че даже закъсали бизнеси си стъпиха на краката. А в България стана обратното – работещи бизнеси банкрутираха. Цели сектори, като туризма, си заминаха. Искаме да живеем днес! Да живеем в държава без граници!“, завърши Павел Вълнев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3064 |16.03.2021 Павел Вълнев: Глухата общност иска разбиране и равни права . 10| 3281 |16.03.2021 Председателят на ПП ”Републиканци за България” Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел Вълнев ще посетят Хасково, Димитровград и Меричлери . 9| 3494 |15.03.2021 Бизнесът в Харманли припозна Павел Вълнев като един от тях . 14| 3152 |15.03.2021 Павел Вълнев: Ще спрем корупцията с реформа в съдебната система и електронно управление

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads