Реклама / Ads
9| 3729 |11.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Павел Вълнев и Цветан Цветанов дадоха старт на предизборната кампания и в Кюстендилско

.
Източник: ПП „Републиканци за България“
Павел Вълнев, Цветан Цветанов, кандидати за народни представители и множество симпатизанти на Републиканци за България от Кюстендил дадоха старт на предизборната кампания в областта.
 

Стартът бе даден пред една от емблематичните сгради в града, а именно художествена галерия „Владимир Димитров-Майстора“.

 

„Очакваме едно депутатско място от Кюстендил, но се борим и за  второ! С номер 21, за държава с правила!”, заяви Цветанов.


.

 

Водачът на местната листа Милослав Методиев, благодари на всички за гласуваното доверие. „Смятам, че сегашният момент е много важен за бъдещето на България, нищо няма да получим даром всички ние трябва да проявим активност и да се борим за по-доброто бъдеще на нашата родина“, заяви той.

 

 „Първо искам да ви благодаря, че днес официално можем да представим листата на истинския отбор, на най-добрия отбор, който иска да има правила. Това, което е най-силното на Републиканци за България-Кюстендил е, че всички сте местни хора, запознати  с проблемите и всички ще работим за решаването им”, с тези думи Цветанов се обърна към присъстващите.

 

Един от най-сериозните проблеми на Кюстендил според Цветан  Цветанов е липсата на свързаност със Северна Македония, която да може действително да отвори бизнеса.

 

„Северна Македония е част от НАТО, тя ще бъде и част и от ЕС, защото това, което направихме по време на Българското председателство през 2018 г., е че не успяхме да доведем до край тази инициатива.

 

Знаете, че Гърция 15 години блокираше всяка възможност за влизането на подобен диалог за Северна Македония. Знаете Гърция не блокира Северна Македония, а ние се върнахме към национално популисткия подход и аз смятам, че това е грешно. Защото младите, всички тези прекрасни хора, които виждате зад мен искат да има свързаност, възможност да се пътува свободно, без граници”, коментира Цветанов.

 

„Най-важните секторни политики, които ние ще предложим ще стигнат до хората, за нас върховенството на закона е приоритет №1, корупцията и електронното управление, също“, допълни председателят на партията.

 

„Ще направим всичко възможно семейният и малък бизнес да бъдат подпомогнати от държавата, особено в тези трудни времена- ресторантьори, хотелиери. Ако имаше ясна политика, а не безхаберно харчене на пари от джипката, щяха да са много по-добре защитени тези бизнеси и по-лесно да излезем от пандемията. Липсата на правила води до хаос, ние искаме да има правила”, заяви още Цветанов.

 

„Видяхме в стенограма на Здравното министерство от 1 октомври миналата година, министърът на здравеопазването сам казва, че България се отказва от 3 ваксини, за които преговаря ЕК, защото нямаме условия да ги съхраняваме при -70 и - 80 градуса. Знаете ли колко човешки живота са загубени? Ние искаме да се върнем към нормалността. Не е нормално да имаме тези проблеми и в рамките на 1 година да не е свикан нито един път Консултативния съвет по национална сигурност. Ние от Републиканци за България искаме да има хоризонт, но и да има политики, които да бъдат постигнати”, обобщи Цветан Цветанов.

 

От партията настояват всяко кметство да има делегиран бюджет от минимум 10 000 лв.


.

 

Цветанов благодари на Павел Вълнев, за това че Кюстендил е първото населено място в България, което посещава след пътуването им до САЩ.

 

На откриването на кампанията присъства и Даная, на която по Коледа кюстендилската организация помогна с парични средства за сбъдването на мечтата й да ходи. Тя и майка й дойдоха да подкрепят листата с кандидат - депутати на партията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 3239 |11.03.2021 Цветан Цветанов: За овладяване на третата вълна от Covid е необходима масова ваксинация на обществото . 4| 3186 |08.03.2021 Навръх 8 март, Цветан Цветанов и кандидати от листата на Републиканци за България усмихнаха десетки дами в Горна Оряховица . 15| 3864 |07.03.2021 Тодор Тодоров: Цветанов никога не е поставял политически чадъри в МВР . 9| 3956 |05.03.2021 Цветан Цветанов: В страната ни трябва да бъде въведено електронно управление

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads