Реклама / Ads
20| 12223 |18.08.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Виктория Петрова задуши шеф на bТВ

.
Говорителката от bТВ Виктория Петрова кръшнала от семейното ложе и това била причината за разводът й. Той стана факт миналата седмица, а вината бе хвърлена върху съпругът й. Това твърдят източници от частната електронна медия и столичен седмичник.
 

Новата любовна интрига се завъртяла още с продажбата на медията преди няколко месеца на корпорацията СМЕ Виктория съзряла в това златна възможност да се върне като водещ - титуляр на екрана. Поради тази причина тя изключително се сближила с ръководните кадри - програмния директор Апостол Пенчев, шефката Вики Политова и с румънеца Адриан Сърбу.

Двете Виктории често могат да бъдат засечени в сладкарницата на "Хилтън", където водят приятелски задушевни разговори. Целта на Петрова е да спечели благоразположението на шефката си, така че да може най-после да спре да бъде заместник в новините, а да има позиция на незаменим кадър. Основен проблем при нея е, че след прословутия репортаж за седянката на министрите не успя да блесне с нищо друго.

За да си осигури добра кариера Виктория не се поколебала да скочи в леглото на програмния шеф Апостол Пенчев.

Свитият ръководител отдавна се знае с журналистката и винаги е таял скрита симпатия към нея. След сватбата й той съвсем се отдръпва от комуникация с нея, защото се притеснява, че може да бъде разкрит в увлечението си.

Хитрата Петрова обаче е напълно наясно, че красивият й външен вид действа като магнит за мъжете. Ето защо се погрижила да не изстиват чувствата на Пенчев. Често му давала сигнали, че никак не й е безразличен, а усмивките й винаги били многозначителни. Водещата не се посвенила да оплете в мрежите си симпатичния си шеф и веднага го включила в построяването на кулата към телевизионния връх на своят акариера. По време на дежурства двамата оставали често почти сами в офиса на телевизията, като само след три подобни закъснения се стигнало до целувки и до сексуални отношения, въпреки че и Пенчев е обвързан.

Мълвата бързо се разпространила, защото израстването на Виктория било видимо. Нейните репортажи винаги били с предимство, дори и да не са по актуална тема, а качествата й на журналист били изтъквани пред останалите колеги. Това толериране от страна на Апостол Пенчев и на Политова доста учудило благоверния й съпруг Добромир.

Знаейки огромната жажда за професионално израстване на жена си, той веднага я заподозрял в изневяра. Виктория нахално си признала, което довело до крах в брака им. Още повече по това време операторът тъкмо се бил запознал с балерината Златина. Заради чувствата си към Петрова обаче се възпирал от отношения с нея, но разбирайки за прелюбодеянието на съпругата си, се поддал.

Същевременно палавницата вече е подхванала румънския шеф Адриан Сърбу, на когото редовно изпраща имейли с пожелания за празници или уж за някакви консултации по професионални теми за развитието на Би Ти Ви.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7409 |17.08.2010 Михаела е новият челн на семейство Паси . 5| 74640 |18.08.2010 Зоофилията – любов или секс с животни . 0| 5465 |17.08.2010 Падре върху скейборд превзе YouTube . 1| 7921 |17.08.2010 Джоли става Монро в нов филм за русата легенда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads