Реклама / Ads
15| 6859 |13.02.2022 НОВИНИ

Аламанов: ГЕРБ са задали над 300 въпроса само за ден към новата администрация

.
Любомир Аламанов Източник: БГНЕС
ГЕРБ са задали над 300 въпроса само за ден към новата администрация. Предимно елементарни, безсмислени донякъде въпроси. Отговорите не носят информация, но администрацията ще загуби много време, докато даже и формално отговори на всичко.
 

За пръв път сме свидетели на класическа DDoS атака, известна още като Атака за отказ на услуги. Но пренесена от виртуалния в реалния свят. И атакуваща реалната администрация.


Какво представля DDoS-атаката ли? Ето класическа дефиниция: Зловреден софтуер от много посоки едновременно засипва една платформа с огромно количество запитвания, за да я блокира, и тя да стане недостъпна за всеки, включително за нормалните потребители. И потребителите виждат, че платформата не работи и я хейтят, без да знаят, че зловредният софтуер е направил всичко това.


Днес ГЕРБ са задали 300 въпроса. Утре ще зададат 3000. Нищо не им пречи след два дена да зададат и 300 000. И ако някой обикновен човек се опита да получи отговор или решение от администрацията, няма да получи нищо или ще го получи с огромно закъснение, защото администрацията е заета да отговаря на безсмислените въпроси. Както и не може да се мисли по реформи, по промени, по компенсации, по нови закони, по нищо. И хората ще се питат защо новите управляващи нищо не правят.


Да, това е поведение на зловреден софтуер. Който целенасочено съсипва администрацията, институциите, медиите, нормалния разговор в обществото и политиката. Който пречи на държавата да си върши работата. Който пречи на хората да живеят спокойно. Без да го интересува какво ще струва това на всички нас. И на страната. Само защото иска да поеме контрол.


Един съвременен Нерон, истерично хилещ се сред руините на горящята и разкъсаната ни от кризи страна.

 

Любомир Аламанов, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 3124 |11.02.2022 ГЕРБ не знаели защо властта иска да държи храмове и общини на тъмно . 9| 4116 |11.02.2022 Шефът на парламента пак е на мушката на ГЕРБ и ДПС . 7| 14620 |11.02.2022 Депутатката Елисавета Белобрадова: Силата на ГЕРБ и ДПС напоследък е да измислят лафове . 9| 19298 |11.02.2022 Първан Симеонов: Интересът на ГЕРБ, „Възраждане” и ДПС е сега това правителство да се пържи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads