Реклама / Ads
34| 4958 |23.02.2009 НОВИНИ

Балонът "Б. Борисов" щял да се спука като балона "С. Сакскобургготски"

.
Това предрече Л. Корнезов, според когото България била обречена на коалиционно управление, а в политиката нямало невъзможни коалиции и никога не се казвало НЕ.
 

 

Заместник парламентарният шеф Любен Корнезов от БСП призова по Дарик радио да не се пипат конституцията и изборните закони заради предстоящите избори за местни и евродепутати. В противен случай имало опасност да се провалят и двата вота. 20 години избори не били проваляни, и добре или зле, все пак България вървяла напред. Било недопустимо да се изложим пред света и да си провалим изборите. Според Корнезов, ако изборите са на една дата, щели да започнат безкрайни оспорвания в съдилищата и щяла да се блокира цялата държава. Затова по-разумно било първо да се проведат евроизборите, а след това и парламентарните, за да може новият парламент да започне да функционира.

Корнезов обяви, че НДСВ нямало да влезе в следващия парламент според последните социологически поучавания. По повод слуховете за смъкване на бариерата за влизане в НС, за да склони движението на избори на отделни дати, Корнезов заяви, че свалянето на процентната бариера било игра, недопустима за едно зряло общество. Ако е трябвало да се правят промени в изборните закони, това трябвало да стане преди една година, а не на финала.

За това има ли рецепта за справяне с Бойко Борисов, Корнезов обяви, че той не му бил противник, а временно явление. ГЕРБ нямали идеи, а се градяли на магията Бойко Борисов, но тази магия рано или късно щяла да си иде. НДСВ също разчитали на магията на Симеон Сакскобургготски, но балонът винаги се пукал и така щяло да стане и с Бойко Борисов, прогнозира Корнезов.

Според него България била обречена на коалиционно управление. В политиката нямало невъзможни коалиции и никога не се казвало НЕ, напомни Корнезов английската максима. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 5012 |23.02.2009 Ст. Гамизов: 1 млн и 200 000 да излязат на улицата . 7| 6046 |23.02.2009 "Беднякът милионер" с 8 Оскара; Брад Пит - горчиво разочарован . 22| 5658 |22.02.2009 Евровотът- безинтересен за българина . 9| 5223 |21.02.2009 Хилъри Клинтън не е канена на енергийния форум в Пловдив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads