Реклама / Ads
37| 6130 |12.08.2010 НОВИНИ

Бареков: Бойко страда, няма силен противник

.
Николай Бареков
От есента бившият телевизионен водещ Николай Бареков се завръща на големия екран. На този етап той все още не е наясно в коя медия ще се изявява, но признава в интервю пред “24 часа”: “Нямам много алтернативи, защото бях на най-високата трибуна и не трябва да свалям нивото, а това е много трудно”.
 

Бареков е категоричен, че Бойко и управленската му система нямат алтернатива.
“Още преди година бях един от първите, който публично го каза. Бойко имаше някакви кадрови проблеми, обясними за всяка нова власт и особено за неговата, която дойде, за да промени много. Новите управляващи не трябва да забравят, че хората ги избраха, за да променят системата, а не да я поддържат. Много често след 2-ата година политици почват да мислят как да запазят статуквото.

Ако Бойко започне да процедира по този начин, хората не биха го одобрявали. Хубаво е, че този път народът реално е коректив, защото това управление много се съобразява с различните гледни точки. Смятам обаче, че има дефицит на полемика в обществото”, казва Бареков.

Според него липсвали силни публицистични предавания, а публиката се отляла към интернет, където има доста повече полемичност с участието на много алтернативни източници на информация.
Със загрижено чувство към премиера бившата телевизионна звезда казва: “Виждам как и Бойко страда от това, че няма сериозен политически противник, с който може да обсъди стратегиите за развитие на България. Не бих казал, че трябва изкуствено да бъде създавана негова алтернатива, защото се получават разни политически ГМО-та, които могат да нанесат големи поразии. Но на него му трябва полемична среда”.

Журналистът потвърждава и окончателната си раздяла със съпругата си Евгения. Той е категоричен, че новината не е пиар, и обяснява причините за развода: “Липса на комуникация, разминаване в много от нещата. Постепенно. Не е нещо, което се случва за един ден. Това са дълги процеси. Тепърва ще правя сериозен анализ по темата, който ще ми е необходим за по-нататъшния ми личен опит. Когато се прекъсне една връзка след 8 години заедно, очевидно, че нещата не са станали за един ден”. Екс звездата на bТВ признава, че никога не са се карали. За него честите скандали в едно семейство били срамна работа и много вредяли на децата. “Имахме един по-сериозен и дълъг разговор, след който вече не живеехме заедно. После 1-2 пъти се видяхме и постепенно стана ясно, че нещата приключват. Но причината за нашата раздяла не е друга жена”, убеждава журналистът. Сега той се утешавал със сина си и с приятели, но със самочувствие отчита, че до такива мъже като него жени никога не липсват.

На въпрос, дали е вярно, че Евгения е имала връзка с шофьора му, Бареков отговаря: “За тези неща трябва тя да бъде питана. Не мога да коментирам неща, които няма как да знам. От 30 април не живея с нея под един покрив.
Оставил съм й автомобил, шофьор, доходи за съществуване. Подобен слух няма нищо общо с нашата раздяла. Със сигурност ще се появят още поне 50 слуха и за мен, и за нея. Не е това причината. Но когато човек не се чувства оценен... Колкото и да е стойностен един човек, говоря за нея, аз като другата част от връзката се чувствам недоразбран. Нямам бъдеще с този човек. Когато избираш да си с някого, искаш да се чувствате двамата заедно.”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5737 |10.07.2010 Министри и студенти карат колела към дома на Бойко Борисов; тръгват от "Дондуков" 2 . 9| 4994 |06.07.2010 Яне Янев: Речта на Бойко към МВР беше цинична . 31| 8244 |25.06.2010 ВИП-гейове бойкотират парада, скинари посрещат с „Молотов” хомосексуалистите . 5| 4778 |20.06.2010 Бойко свали тока с 3%

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads