Реклама / Ads
19| 8572 |21.08.2020 НОВИНИ

Борис Бонев сигнализира за наглостта на управляващите

.
Борис Бонев
”Не е нормално хора, които се борят за спазване на законите, да ги нарушават. Не пречете на хората да се движат!”
 

С подобни цинизми управляващите се опитват да очернят справедливите протести и да настроят гражданите едни срещу други, но забравят да погледнат под собствените си прозорци.

 Ето как се нарушават правилата точно на входа на не кое да е министерство, а това на правосъдието. На "министъра" изглежда ще му се счупят краката, ако държавният му Мерцедес, платен от нас, не е паркиран точно пред вратата на министерството, където паркирането е забранено.

 

На Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova ѝ пречи да минава с лимузината на НСО през блокирания Орлов мост, но не ѝ пречат блокираните от калпавите ремонти булеварди, за които сроковете в договорите не важат. Не ѝ пречат и неправилно паркираните автомобили по тротоари, площади и градинки.

 

⚠Не само институциите ни, но и улиците ни са окупирани от хора, за които правилата не важат, които правят каквото си пожелаят, които са безнаказани.

Всички обикаляме в търсене на паркомясто, но техните са резервирани.
Всички плащаме, за да паркираме в центъра, но не и те.


Когато нарушаваме правилата, идва и ни вдига паяк, но за тях паяк няма.

Министерства, агенции, комисии и всякакви други общински и държавни учреждения са превзели стотици паркоместа в центъра на София. Безплатно и неограничено. И въпреки това не им стигат.
Но това трябва да се промени!

 

Затова преди месеци внесох в Общинския съвет предложение за значително ограничение на служебните абонаменти и безплатните паркоместа за институциите. Така ще се освободят стотици нови места в центъра, където са най-необходими. Но Фандъкова и екипът ѝ тупат топката. Дали кметът ще застане на страната на софиянци и ще защити техният интерес или ще предпочете да запази привилегиите на превзетите институции

#СпасиСофия #БезкрайноНагли #ОСТАВКА

 

Общинският съветник от "Спаси София" Борис Бонев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 10054 |21.08.2020 Мая Манолова: Борисов да прати полицията до плантацията с марихуана до Околовръстното на София . 70| 9801 |21.08.2020 Проучване: Борисов с едва 20% доверие. 50% от гражданите подкрепят протеста . 21| 15542 |21.08.2020 Един ден от живота на Бойко Борисович . 8| 7091 |20.08.2020 Синдикати искат спешна среща с Борисов. Плашат с протести

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads