Реклама / Ads
24| 6253 |30.04.2013 НОВИНИ

Борисов за компроматите: Колкото повече вадят, толкова повече побеждавамe

.
Източник: ГЕРБ
Благодаря на всички, че сте дошли на площада в Първомай и ще помогнете и за паралелното преброяване. Хубаво е, че някои ще броят паралелно, и с вас на площада няма да могат после да оспорят резултатите от изборите. Затова моля медиите - само да снимат площадите и хората по тях и после - да дадат снимките на паралелното преброяване.
 

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред повече от 2000 души на централния площад в Първомай. Той благодари на хората, че не се подвеждат по компроматите, които се вадят срещу ГЕРБ. „Колкото повече вадят, толкова повече ги побеждавам. Защото хората имат инстинкт и разбират всичко."

„Дори и в най-голямата криза, правителството на ГЕРБ е отделяло пари за всички браншове. Ако спечелим изборите - отново ще осигурим пари и за тютюнопроизводителите, и за зърнопроизводителите, и за зеленчукопроизводителите, за всички - каза Борисов. - Умишлено държаха хората в тютюна на тъмно две десетилетия. А ние само за три години - реформирахме сектора и плащахме на хората колкото изкарват", каза Борисов.

„Всяка година плащахме по над 80 милиона лева във време на криза. За зърнопроизводителите сме осигурили и за следващата година над 2 милиарда лева. Разбрах, че в Пловдив ще идва и Станишев. Нека да го закарат, да види как сме ремонтирали университета, Римския стадион, Амфитеатъра, каква спортна зала строим, на пътния възел на „Скобелева майка" да го закарат, за да види - какво правим за България. Той може да не го вижда, но хората виждат всичко", коментира Борисов на площада в Първомай.

Пред хората от Първомай лидерът на ГЕРБ коментира, че ако партията спечели изборите, ще продължи да осигурява инвестиции: „Затова правим пътища, жп линии".

Борисов напомни, че България е страната с най-ниските данъци в целия Европейски съюз: „Ако ГЕРБ остане на власт, отново ще запазим най-ниските данъци - 10% плосък данък, 20% ДДС".

Водачът на листата на ГЕРБ за Пловдив област Здравко Димитров приветства Бойко Борисов с идването му в Борисовград, както е старото име на Първомай. Той му благодари за подкрепата на града и региона, за ремонтираните шест училища и шест физкултурни салона. На фона на възгласите „искаме си Бойко", Здравко Димитров каза, че при снощното посещение на Георги Първанов в Първомай, в читалището са се събрали едва 150 души. Той показа и днешния площад, с над 2000 души.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 104| 6127 |29.04.2013 Борисов: Ако изборите бяха редовни, магистрала Тракия щеше да е готова за 1 юни . 65| 5893 |29.04.2013 Б. Борисов: Искам да знам кой идва в дома ми да разбере големите ми и малки нужди . 64| 9917 |29.04.2013 Кокинов бил при Б. Борисов със знанието на Цацаров? . 32| 5220 |28.04.2013 Ивайло Калфин: Несериозно е Борисов да твърди, че е договорил 25 млрд евро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads