Реклама / Ads
5| 7130 |04.09.2013 НОВИНИ

Деца от училище в Свети Влас се самозадоволявали групово с даскал в час!

.
Обичайна практика в часовете по математика и информатика за учениците от седми клас в ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ в богатия крайморски град Свети Влас било самозадоволяване с ръчни средства по време на порносеанс, гърми бургаският сайт "Флагман".
 

Момчетата, които стигали до оргазъм, били съветвани от преподавателя г-н Николай Стратиев да тичат в тоалетните и да се измият.Няма данни как са се чувствали момичетата, но порното е било групово. Тези твърдения не са плод на нечия шизофренна фантазия, а факти от изминалата учебна година. Разследването на извратеното обучение е продължило с месеци, събирани са обяснения от ученици, родители, преподаватели и от бившия директор на училището Ивайло Томов. Самият той, според събраните данни, ходел често подпийнал на работа. Докато е траело разследването, математикът е излязъл в дълги болнични, след което е бил освободен, но е получил и 5 заплати отгоре. Само да си тръгне, без да вдига шум.

"Истина е това, до което сте стигнали, за огромно съжаление. Всичко това се е случвало преди аз да поема временно училището. Бях потресена, когато узнах. Чела съм част от материалите – учителят е карал децата да влизат чрез компютрите си в порносайтове в час по информатика и заедно са..., простете, не мога да опиша с думи тези гадости, но те са описани достатъчно подробно в обясненията в РИО и на други места, нека се произнесат компетентните органи“, каза директорката Чубрина Стефанова, цитирана от "Флагман".

Стефанова е била пратена там от Руската гимназия в Бургас. Преди месец в редакционната поща на Флагман пристигна анонимно писмо срещу Чубрина Стефанова, която бе охарактеризирана като зла жена, креатура на ГЕРБ и срещу която целият колектив бил настръхнал. Днес сигналът срещу Стефанова се повтори, но вече добре стилизиран, без граматически грешки, с описание на имена на учители, които били подготвени за уволнение от директорката. Има съмнения, че двата сигнала са писани от освободения математик и негова колежка по български език.

Николай Стратиев е от Свиленград, завършил е ПУ “П. Хилендарски“ и във Фейсбук профила си се е представил за помощник-директор в ОУ „Св.св.Кирил и Методий“ в Свети Влас. Не пише дали е семеен. Тъй като нямаме практика да публикуваме анонимни сигнали, ако има недоволни преподаватели от това училище – нека дойдат в редакцията и застанат с имената си. Кметът на Свети Влас Иван Николов потвърди пред наш репортер тези нелицеприятни факти, но настоя да не навлизаме в подробности, тъй като децата са все отрочета на заможни родители и това щяло да предизвика ужасен скандал в града.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5356 |27.08.2013 Децата от лагера в Приморско са със салмонела . 1| 6890 |26.08.2013 Деца се натровиха на детски лагер в Приморско . 0| 6338 |17.08.2013 Любимецът на младежите Бобо откри Моцартовите празници за деца с реге и рап . 99| 6438 |15.08.2013 ДАЗД: Пазете децата на протестите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads