Реклама / Ads
25| 4646 |12.05.2009 НОВИНИ

М. Димитров: Човекът на ГЕРБ в ЦИК се е бил като лъв за нас

.
Мартин Димитров
Повече няма да вкарвам Яне Янев в парламента, зарече се лидерът на СДС. Синята коалиция, въпреки войната срещу нея, отива на избори и ще се представи много сериозно. Очакваме ВАС днес да спре листата на Пл. Юруков, изрази надежда Мартин Димитров.
 

Не смятам, че Емил Стоянов може да издърпа избиратели от СДС, но аз очаквам допълнителен, изненадващ вот за Синята коалиция, обяви по БТВ лидерът на СДС Мартин Димитров. Няма конфликт вътре в СДС, той е между сините от една страна и ДПС и БСП от друга. В ЦИК хората на Пламен Юруков, които разглеждат и докладват документите му, са от ДПС, а из страната отново ДПС е събрало подписката му, осведоми още Димитров.

През последните месеци в СДС дойдоха много млади хора, които са интересни, свежи, качествени и тях ще видите в листите, обеща лидерът на СДС. За да се попречи на това сините да управляват отново, започват атаките срещу нас. Това е така, защото в Синята коалиция е ключът към следващото управление. На ГЕРБ гласовете няма да стигнат за самостоятелно управление, а фактът, че ние ще бъдем с тях в следващия кабинет, притеснява ДПС и БСП.

В ЦИК за регистрацията на Юруков ДПС, БСП и Атака са били "за" нея, а СДС, ДСБ и човекът на ГЕРБ, който се е бил като лъв за нас, са били против регистрацията на Пламен Юруков, изясни Димитров.

Повече няма да вкарвам Яне Янев в парламента, зарече се още лидерът на СДС. Синята коалиция, въпреки войната срещу нея, отива на избори и ще се представи много сериозно. Очакваме ВАС днес да спре втората листа (тази на Пл. Юруков- б. ред.), изрази надежда Мартин Димитров.

Чувството ми за справедливост и демокрация е накърнено от този акт, който се случи с регистрацията, обяви по телефона лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Frognews.bg напомня, че Централната избирателна комисия за евроизборите е регистрирала Синята коалиция за участие в изборите. Коалиция е образувана от ДСБ, Обединени земеделци, Българска социалдемократическа партия и Радикалдемократическа партия в България. ЦИК и СДС самостоятелно, след като документите подаде бившият лидер на партията Пламен Юруков. Настоящият председател Мартин Димитров все още не е признат от съда като легитимен лидер на СДС. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5786 |13.04.2009 М. Димитров: Софийски градски съд отряза устава на СДС по заявка на БСП и ДПС . 30| 5342 |21.03.2009 П. Димитров: МВР ще спре да работи, ако бъдат съкратени 17 000 . 0| 5144 |18.03.2009 Мартин Димитров: Сегашното правителство е неподготвено за кризата . 56| 5149 |18.03.2009 М. Димитров: Пет години разделени бяхме слаби

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads