Реклама / Ads
16| 8941 |18.05.2012 НОВИНИ

Джипът на Ники Михайлов помлян в катастрофата на Цариградско

.
Националният вратар Николай Михайлов
Шофьорът на джип "Рейнджроувър", собственост на Николай Михайлов, е направил всичко възможно да избегне удара, но не е успял, показва репортаж на БНТ от кървавото меле на Църна маца.
 

 
Въздушните възглавници са се отворили веднага и на двамата във возилото им няма нищо - за разлика от другите участници в катастрофата, сред които има един убит и неколцина тежко ранени.

 

Във верижната катастрофа, станала в района на Църна маца в 5.30 ч тая сутрин, се сблъскват две леки коли. В едната от тях пътуват мъж и две жени - на 47 и 67 години от Бургас. Шофьорът загива на място, спътничките му са откарани в “Пирогов”.

В другата кола са баща и син, пострадал е възрастният човек, който се вози на задната седалка. Върху двете катастрофирали коли връхлитат камион и още автомобили. По информация на  БНТ,  в ударилия се джип "Рейнджроувър" е бил вратарят на националния футболен отбор Ники Михайлов.

Информацията не е потвърдена от Николай Михайлов, тъй като не отговаря на мобилния си телефон. Нито един от познатите му не може да потвърди със сигурност дали вратарят е участвал в инцидента и ако е така, дали е бил зад волана на катастрофиралия автомобил или само се е возел.

Очевидец на катастрофата обаче сподели, че  след удара шофьорът на джипа веднага свалил номерата и ги прибрал. След десетина минути Ники Михайлов бил откаран с друга кола, а шофьорът останал да се разправя с катаджиите. Казал им, че не знае нищо и че е бил сам в джипа, пише БЛИЦ 

От Българския футболен съюз отрекоха, че Ники Михайлов е участвал в катастрофата. Само уточниха,че "една от колите, която е била участник в ПТП-то, е собственост на президента на БФС Борислав Михайлов, но нито той, нито синът му, са били в автомобила".

Боби Михайлов е в Мюнхен за финала на Шампионската лига Байерн-Челси в събота вечер, затова се появиха и догадки, че с въпросния автомобил може да се е връщала от Пловдив жена му Мария Петрова. Това не е така. В джипа обаче твърдо е бил синът му - вратарят на националите Николай Михайлов!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6706 |18.05.2012 Ники Михайлов не е бил в катастрофа на "Църна маца" . 14| 13688 |07.05.2012 Скандал! Стоичков: Боби Михайлов хвърли ръкавиците на мача с Швеция за третото място! . 16| 6098 |07.11.2011 Синият М. Михайлов: СДС и ДСБ да се слеят в една партия . 23| 5629 |10.08.2011 Ники Кънчев се пуска под наем

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads