Реклама / Ads
3| 6763 |31.03.2018 НОВИНИ

К. Добрев се майтапи с властта за ”Хемус”, сравнявайки я с магистралата Ниш-Драгоман

.
Кирил Добрев
„За 10 години Сърбия, която не е член на ЕС, при далеч по-тежък терен, построи 80 км. магистрала от Ниш до Драгоман, а онзи ден вицепремиер, финансов министър, регионален министър организираха помпозно събитие и молебен за скромните 9 километра от магистрала „Хемус“. Така Кирил Добрев коментира откриването на отсечката Ябланица-Боаза.
 
Представям си за тези 80 км. Драгоман-Ниш сигурно ГЕРБ щяха да направят 10 първи копки, да отрежат 15 лентички и да направят още толкова молебени“, допълни заместник-председателят на БСП.

Добрев не подмина и партийните въпроси. Той подчерта, че на последните местни избори, в които участва БСП, резултатите са били близо 350 хил. гласа. Зам.-председателят на левицата припомни, че в лявото политическо пространство тогава е имало още две сериозни политически сили, които са взели гласове от БСП. „Днес никой не говори за тях и никой не мисли, че има друга лява партия извън БСП“, допълни той. „Аз съм сигурен, че подкрепата, която ще получи ръководството от редовите социалисти в битката им срещу ГЕРБ, е много ценна, защото БСП няма да е БСП без своите членове и структури по места“, каза още Кирил Добрев.

„Ловеч е пример как бавно, но сигурно се ликвидира държавната болница в полза на частна с помощта на “услужливи” държавни служители“, коментира Кирил Добрев проблема с общинската болница. Като основна задача за местните избори той постави - БСП да се докаже като опозиция и алтернатива на местно ниво. „Изпълнителното бюро заявихме категорично, че се противопоставяме на всички тези феодални практики, които задушават общините и убиват честната конкуренция в зародиш. Това е ясен знак и към нашите представители в местните общински съвети, които са лицето на БСП“, коментира Кирил Добрев. Той допълни, че сега на ход са структурите по места и те трябва да покажат, че ГЕРБ има алтернатива на местно ниво. „Вие сте тези, които могат да покажат на своите приятели, съседи, близки, колеги, че и в най-малкия град, най-малкото село има алтернатива на феодалите от ГЕРБ и тази алтернатива сме ние“, каза още Кирил Добрев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6753 |28.03.2018 Р. Петков: Властта да спре да се държи като ”барабар Петко с мъжете” . 4| 6497 |20.03.2018 Божидар Лукарски: ДБГ да изтегли кадрите си от властта, като е против Борисов . 6| 5729 |13.03.2018 Лидерът на БОЕЦ: Трябва гражданска съпротива, за да изринем мафията от властта . 12| 6156 |12.03.2018 ДСБ: Властта мълчи за недопустима провокация на Русия към България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads