Реклама / Ads
51| 18272 |19.01.2016 НОВИНИ

Фрог научи: Актрисата Кардашевска запуши устата на армията

.
Валерия Кардашевска
Шефката на политическия кабинет на кабинета на министъра на отбраната Валерия Кардашевска е големият цензор в министерството на отбраната, съобщиха за Фрог недоволни офицери. Тя не само запушва устата но армията, но е и тази, която заставила генералите да сложат подписа си на протокола за преминаването на шефа на отбраната вицеадмирал Румен Николов в резерва.
 
Никой освен министърът на отбраната не може да се появява по телевизиите и другите медии. А ако  това трябва да стане, се иска специалното разрешение на всесилната актриса Кардашевска. Нито зам. министър, нито генерал може да си каже мнението по проблемни въпроси за армията и националната сигурност без нейното съгласие. Дълго Ненчев и Кардашевска обсъждали и появата на командира на ВВС генерал Румен Радев по Българската национална телевизия. После съжалявали, че са му позволили. И дори са му потърсили сметка за интервюто и повдигнатите проблеми на Военновъздушните сили.

Цензорката Кардашевска е истински плашило за свободното слово в министерството на отбраната и армията. Генерали и офицери са се свили в миша дупка и не смеят  да си кажат мнението. Критикуват главата на ведомството само на маса в тесен кръг. Други направо са полегнали по посока на вятъра и се гънат като трепетлики, за да опазят хляба  си, свидетелстват нашите източници

Артистичната цензорка е сложила ръка и на сайта на министерството на отбраната. Там има място само за информации за свършеното от министъра на отбраната и приближените му. За армията и войниците от гарнизоните -  нито дума. Грози наказание всеки офицер или сержант, който си позволи да контактува с медии без благословията на Кардашевска и обкръжението й.

Според запознати тя е авторка и на десетките хвалебствени пасквили за министър Николай Ненчев в сайта на БЗНС.

Валентин Тошев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9618 |18.01.2016 Само във Фрог: Ново убийство? Намериха мъртъв баща на гербаджийски кмет . 5| 5441 |18.01.2016 Фрогоко: Поморие завря от слухове за побоя над Тончев . 5| 4923 |18.01.2016 Само във Фрог: Масово се представят за Б. Б. в програма за интернет разговори . 4| 6129 |15.01.2016 ДАНС работи по шпионската афера, разкрита от Фрог, съобщи Валери Симеонов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads