Реклама / Ads
2| 3589 |27.03.2023 НОВИНИ

Гълъб Донев обещава печалби с БЕХ в измамен сайт

.
Да започнем да печелим с БЕХ още сега… Това е лайтмотивът на сайта на Българския енергиен холдинг с една малка подробност, че този сайт няма нищо общо с държавната компания, съобщават от БГНЕС.
 

Сайтът използва логото на БЕХ, което стои и на истинския сайт. След това започват разликите. Първата е, че до логото стои изписано Министерството на енергетика и българският герб.

 

Под логото върви лента с различни индекси. Когато кликнете на някой от тях веднага ви излиза информация на руски език за различни борсови индекси, биткойни, както и икономически новини на руски език.


От името на БЕХ се агитира да станем инвеститори с мотива, че “Българският енергиен холдинг разреши на жителите на България да търгуват с природните ресурси!“. Обещават ни “голям доход от 5000 лева дори и при минимална инвестиция от 300 лева“, “бързо изтегляне на средства чрез каквато и да е българска банкова карта“.

 

За да почнем да печелим с БЕХ е достатъчно да се регистрираме чрез формуляра, намиращ се по-горе на сайта. След това трябва да изчакаме обаждане от специалиста от компания БЕХ и да потвърдим регистрацията си. Накрая избираме желаната сума по сметката и след 5 дни ще можем да получим първия си доход.


На сайта, за по-голяма авторитетност, се използва министър-председателят Гълъб Донев. От “изявлението“ му става ясно, че “стартирането на такава платформа е много изгодно за частните предприятия и държавата, както и за обикновените граждани“. Той отбелязва още, че “понастоящем търсенето на електроенергия за износ нараства бързо, а с него и печалбите от продажбата на енергийни ресурси. Да получите своя дял от експлоатацията на този ресурс е изключително изгодна възможност да увеличите капитала си“, съветва Гълъб Донев.

 

От Министерството на енергетиката съобщиха за БГНЕС, че въпросният сайт е фалшив. От БЕХ предприемат нужните стъпки за уведомяване на съответните правоохранителни органи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 11364 |22.03.2023 Камен Донев: Ако г-н Василев има нужда от пари, мога да му дам 2 500 лв. веднага, без да ми ги връща . 5| 3109 |22.03.2023 Донев: В епицентъра на предизборната кампания сме, а готови ли са партиите за дните след 2 април? . 12| 3451 |18.03.2023 Премиерът Донев отрече опасенията на финансовия министър за фалит, но похвали Велкова . 11| 3147 |17.03.2023 Захарова скастри Донев. Не казал ”долу ръцете” от МОЧА

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads