Реклама / Ads
9| 7438 |28.03.2013 НОВИНИ

Георги Белчев оглавява листата на ЛИДЕР в Пазарджик

.
Основната задача на 42-то Народно събрание трябва да бъде приемането и изпълнението на национална доктрина за икономическо съживяване на България. Това каза при откриването на предизборния щаб на ЛИДЕР в Пазарджик председателят на партията Кънчо Филипов.
 

Икономическото развитие на страната и на Пазарджик като една от българските общини поставиха като приоритет и водачът на листата на ЛИДЕР-НИЕ  за 13 многомандатен избирателен район  и координатор на ПП ЛИДЕР Георги Белчев и Благо Петров, координатор на партия НИЕ.

„Икономическото съживяване и предприемането на конкретни, реалистични и прагматични стъпки трябва да е водещо и в работата на кабинета „Райков”. Нещо повече - служебното правителство със своите действия трябва да докаже, че ще решава икономически проблеми, а няма да ги отлага”, заявиха на пресконференция в Пазарджик от предизборния щаб на коалицията ЛИДЕР-НИЕ.  

„По тази причина и фокусът на предстоящата  кампания във времето до 12 май трябва да бъде  обединяването около дългосрочен надпартиен консенсусен икономически план за развитие на българската икономика.  Това е единственият отговорен и честен начин партиите в сегашната кризисна ситуация да отговорят на нивото на очакванията на българските граждани.  И българските политически формации трябва да имат волята да се обединят около една национална икономическа доктрина”, посочиха Георги Белчев и Благо Петров.

На тези избори ЛИДЕР ще се яви заедно с партия НИЕ, с която имат споразумение още от миналата година, и с партия „Българска Нова Демокрация” (БНД). "Включването на представителите на другите партньори няма да е на квотен принцип, а ще се разчита на хора с авторитет сред местната общност", каза председателят на ЛИДЕР Кънчо Филипов,  като допълни, че няма да има парашутисти.

От ЛИДЕР заявиха, че ще спазят законовите срокове при регистрацията на листите, които ще бъдат съставени от  експерти и доказали се хора в своята професионална и обществена дейност. Стана ясно също, че председателят на партията Кънчо Филипов ще води листата в Стара Загора, а бившият пловдивски кмет и член на ръководството на партия НИЕ Славчо Атанасов - в града под тепетата. Зам.-председателят на ЛИДЕР Владимир Маринов пък застава начело на листата на област Пловдив.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 6421 |24.03.2013 Георги Коритаров: Станах агент, защото ми беше интересно, не са ми плащали! . 1| 6792 |20.03.2013 Деяна Костадинова оглавява НСТС . 11| 5575 |20.03.2013 Георги, на 12 г.: Скрих се под леглото, но видях как разстреля всички . 6| 5933 |18.03.2013 Марин Райков се разговори с Кристалина Георгиева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads