Реклама / Ads
7| 7055 |23.05.2012 НОВИНИ

К. Георгиев: Понякога МВР предпочита да надуе свирката

.
Калин Георгиев
Таки бил задържан на изкуствения остров Палм Джумейра в Дубай. Там живеели най-богатите хора на света. Таки бил задържан, докато се подвизавал под истинското си име. Всеки престъпник си намира майстора рано или късно, категоричен е главният секретар на МВР.
 

Г-н Банев - Брендо беше един от големите отсъстващи от схемите и от подсъдимата скамейка доскоро, каза по ТВ 7 главният секретар на МВР Калин Георгиев. От МВР локализирали и задържали Брендо заради комплекс от причини, като конкретната е, че той би могъл да се укрие от правосъдието, което той ясно заявил.

Банев бил заподозрян в трафик на тонове кокаин и изпирането на милиони евро в Швейцария, заради което го издирвали от Интерпол. Български престъпници били част от международни картели. Да провокираш собствения си арест звучи екстравагантно, но все пак всичко е възможно, каза Георгиев по повод слуховете, че Брендо бил заплашен от "колеги" заради неизплатени дългове.

Знакова холандска фамилия Бренченс се свързвала с 67-те кг задържан кокаин наскоро, разказа още Георгиев. Той изреди задържаните огромни количества хероин и кокаин през годините. Вечните отсъстващи от подсъдимата скамейка били братята Бренченс, които също били заловени наскоро.

Да се надяваме, че и историята с Таки ще завърши със съдебен процес, каза главният комисар. Таки бил задържан на изкуствен остров Палм Джумейра в Дубай, където живеели най-богатите хора на света. Всеки престъпник си намира майстора рано или късно, заключи Георгиев.

За братя Галеви не искам да давам оценка на интелигентността им, каза още главният секретар. Ще ги намерим, категоричен беше той. Мислим си за Димитър Желязков, но той е свободен човек, никога не съм си позволявал да говоря за оперативни наблюдения, господин Очите може да ни гледа, добави Георгиев.

За Антон Петров- Хамстера МВР предпочело да надуе свирката, да покаже, че знае определени неща, защото е глупаво да се извърши контролирано убийство. Всеки заподозрян би трябвало да се намира там, където му е мястото, коментира за него Георгиев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 13627 |20.02.2012 Ж. Георгиев: Недай, боже, следващото правителство да е коалиционно! . 21| 6652 |31.01.2012 К. Георгиев: Неприятно е публично да се обявяват наказания . 86| 6128 |27.01.2012 К. Георгиев: 20 години политиците убиваха МВР . 30| 5538 |08.11.2011 К. Георгиев: Да си полицай, идва отвътре

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads