Реклама / Ads
16| 7183 |27.02.2014 НОВИНИ

Юнациииииии!Супер Лудогорец,чао Лацио!

.
Случи се най-невероятното.Отборът на Лудогорец елиминира Лацио след 0:2 и 2:3 срещу италианския гранд. След 3:3 в София и победа в Рим с общ резултат 4:3 Лудогорец ликува. Нямаме думи. Няма ЦСКА, няма Левски.Браво на Евролудогорец! Шампионите са на осминафинал в Лига Европа.
 

1 - ГОЛ от съблекалнята! Гостите от Рим повеждат рано-рано и смълчават пълните трибуни на "Васил Левски" - 0:1! Веднага след изпълнението на центъра Кейта Балде проби по левия фланг на атаката на гостите, Козмин Моци не се намеси по най-добрия начин, и след рикошет в тялото на Владислав Стоянов, топката влетя в мрежата му. Това се случи още в 13-ата секунда!
7 -  Първи жълт картон в мача, получава го Роман Безяк за фаул в атака.
10 - Йордан Минев свали топката с глава към Безяк в наказателното поле на Лацио, голмайсторът веднага отправи удар, но покрай дясната греда на вратата, пазена от Федерико Маркети.
12 - Антонио Кандрева праща топката във вратата на Лудогорец, но преди това е маркирана засада и попадението логично не бе зачетено.
14 - Михаил Александров отлично изведе Марселиньо, който излизаше сам срещу Маркети, но бе догонен от двама бранители на Лацио, които го притиснаха и бразилецът не успя да отправи силен удар, като топката попадна в ръцете на стража на "орлите".
17 - Жуниор Кайсара напредна по дясното крило и центрира остро в наказателното поле на италианците, където Безяк засече от въздуха, но топката прелетя покрай лявата греда в аут.
17 - Кейта центрира, Кандрева засече топката с глава, но слабо и Владислав Стоянов сигурно улови.
19 - Жълт картон за Абдулай Конко, който повали Мисиджан.
22 - Марселиньо навърза отбраната на Лацио, но пред наказателното поле беше съборен от Конко. Златински изпълни фаула на около 25 метра, фронтално срещу вратата, но доста неточно в аут.
28 - Жълт картон за Кейта Балде.
29 - Безяк спечели корнер, въпреки че беше притиснат от двама играчи на Лацио, Фабио Ешпиньо го изпълни, но Маркети се извиси и улови топката.
30 - Кейта Балде и Антонио Кандрева не успяха да се разберат в предни позиции и топката попадна в ръцете на Владислав Стоянов.
34 - Кандрева финтира Йордан Минев, след което центрира, като топката срещна ръката на българския национал, но съдията прецени, че няма основание да даде дузпа за Лацио.
42 - Жълт картон за последния в българската отбрана Козмин Моци, който повали връхлитащия към Владислав Стоянов Кейта Балде.
43 - Центриране на Марселиньо, Маркети не се намеси по най-добрия начин, след което топката се озова в Кайсара, който отдалеч се опита да прехвърли излезлия напред вратар на Лацио, но крайно неточно и с балонен удар, който без проблем беше уловен от стража на "орлите".
42 - Ако Лудогорец продължи на 1/8-финалите в Лига Европа, ще бъде без Моци, който ще е наказан.
45 - Край на първото полувреме. Съдията Олегарио Бенкуеренса не дава нито минута добавено време.
-----------------------------
46 - Начало на второто полувреме.
46 - Марселиньо стреля по земя, топката рикошира в крака на играч на Лацио и излезе в корнер.
47 - Христо Златински центрира остро от ъгловия удар, никой в зелено обаче не успя да играе с топката и тя беше изчистена от футболист на гостите.
50 - Неразчетено излизане на Маркети, нямаше обаче играч на Лудогорец, който да се възползва от това.
54 - ГОЛ! Лацио удвоява - 0:2! Михаил Александров загуби топката пред наказателното поле на гостите, които бързо организираха контраатака чрез Онази, който подаде към Браян Переа и той я промуши между краката на Владислав Стоянов.
56 - Стойчо Стоев извършва първа смяна. Михаил Александров отстъпва мястото си на Йерун Луму.
64 - Антонио Кандрева е заменен от Сенад Лулич.
65 - ГРЕДА! Изстрел на Безяк от границата на наказателното поле, топката срещна дясната греда на вратата на гостите, след което Марселиньо не успя да довкара и Маркети улови.
67 -ГОООООЛ!!! ЛУДОГОРЕЦ НАМАЛЯВА - 1:2! БЕЗЯК БЕЛЕЖИ И "ВЗРИВЯВА" ТРИБУНИТЕ НА "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"! Фабио Ешпиньо изведе отлично словенеца вдясно в наказателното поле на гостите, и от 15-ина метра Безял нанесе удар по диагонал, получи се рикошет в тялото на Биава и топката прехвърли Маркети, влетявайки в горния му десен ъгъл.
68 - Шампионът на България е мощно окуражан от пълните трибуни на "Васил Левски" с викове "Българи Юнаци!".
71 - Еди Рея извършва втора смяна. В игра за Лацио се появява опитният германски нападател Мирослав Клозе, Перея излиза.
76 -  Жълт картон за Христо Златински, който фаулира в гръб Клозе.
75 - Златински също ще е наказан за първия 1/8-финал, ако Лудогорец продължи напред.
77 - Стойчо Стоев пуска в игра Мишел Платини. Марселиньо отстъпва място на сънародника си.
78 - ГОООООЛ!!! ЛУДОГОРЕЦ ИЗРАВНЯВА - 2:2! ХРИСТО ЗЛАТИНСКИ БЕЛЕЖИ! Халфът посрещна от воле избита топка, като си я спря на гърди и стреля мощно с левия крак от 30-ина метра, вратарят на Лацио Федерико Маркети изпусна топката и тя тупна зад голлинията.
83 - ГОЛ! Клозе бележи за Лацио и гостите повеждат с 3:2! Лукас Билия бе изведен с дълъг пас зад гърба на защитата на Лудогорец, Владислав Стоянов спаси удара му, но връхлитащият Клозе довкара.
84 -Теро Мантула излиза, в игра за домакините се появява Жуниор Кишада.
84 -  Балде Кейта е заменен от Алваро Гонзалес.
88 - ГОООООЛ! ДРАМАТА Е ПЪЛНА - 3:3! ЖУНИОР КИШАДА БЕЛЕЖИ И ЛУДОГОРЕЦ Е С ЕДИНИЯ КРАК НА 1/8-ФИНАЛИТЕ!
Козмин Моци изрита силно топката напред, Безяк я свали с глава към Кишада, който в наказателното поле между защитник и вратаря Маркети успя да я насочи към мрежата и "взриви" трибуните!

Както казваше Мичмана: "Господ е българин!" Пак е българин!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5256 |27.02.2014 Русия покри Янукович . 21| 5440 |27.02.2014 Орешарски отказа "Авиоотряд 28" . 4| 5839 |27.02.2014 Заместник на Йовчев - фаворит за шеф на НСО . 4| 6969 |27.02.2014 Съдят полицай за нощта на белия автобус

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads