Реклама / Ads
23| 7704 |20.11.2022 НОВИНИ

Канибализмът се настани в Кремъл. Кой сбъдна мечтата на изрода Чикатило?

.
Путин и Чикатило
Каквото и зловещо нещо да извършат руски военни в Украйна, Путин винаги прехвърля вината на някой друг. Нерядко за кадри със зверства, пожари и трупове, от Кремъл първият човек в Русия заявява, че Русия води освободителна мисия, а пострадалите сами са виновни за съдбата си. А жертвите на войната в Украйна вече са над 200 хиляди!
 

На днешният ден преди 32 години е арестуван най-страховитият сериен убиец Андрей Чикатило, известен като „Ростовския канибал“ и „Ростовския изкормвач“. Доказано е, че е убил 53 души, но се предполага, че са над 65.

 

Андрей Чикатило беше наречен преди години най-ужасният маниак не само в Съветския съюз, но и в света. Роден е през 1936 г. Като дете бил срамежлив и кротък. Връстниците му често му се подигравали, без да имат понятие, че обиждат "съветския Джак Изкормвача". Започва да убива през 70-те години на ХХ век, а го залавят едва през 1990 г.

 

След години, пред съда Чикатило се оправдавал, че много от жертвите му не изпълнявали желанията му, крещели, съпротивлявали се и затова се наложило да ги умъртви. И понякога, понеже бил гладен и любопитен (?), изяждал части от телата им. Така им показвал, че не са прави...

Чудовището Чикатило бил скромен учител, след това инженер, грижовен родител на син и дъщеря, любящ съпруг. Въобще примерен гражданин.

 

Такъв описва „Ростовския канибал“ и психиатърът д-р Александър Бехановски. Той пръв прави психо портрет на Чикатило. Но въпреки това, убиецът е заловен няколко години по-късно, защото разследващите не се отнесли сериозно към неговата оценка.

По време на съдебния процес изродът непрекъснато повтарял, че не искал да убива жертвите си, но те не го разбирали и се противили на желанията му? Едно 9-годишно момиченце отива с него в гората запленено от обещана вносна дъвка. Там е изнасилено и изкормено. Чикатило обаче не искал да става така, но детето започнало да пищи в един момент и се наложило да… Може би трябва да проявим разбиране към канибала и да уважим неговите „аргументи“? А и защото, биха казали волгиновци, Чикатило има друга гледна точка, която е редно БНР да излъчва. Наистина ли?

 

***

Загрижен за цяла Русия, Украйна, Европа и света президентът Путин им обещава нов ред, благополучие и освобождение от нацизма. Те обаче не са съгласни и отказват помощта му, защото нито са нацисти, нито имат нужда някой да ги „освобождава“. Това нервира Владимир Владимирович и той решава да накаже опърничавите, които не искат да проумеят, че им мисли доброто. Опитва първо с Грузия, от която си „отхапва“ парче.

 

След това си отхапва и Крим. На 24 февруари идва ред на Украйна. Само че се оказа, че Украйна няма намерение да изпълнява канибалската политика на „огладнелия“ Путин. Тогава той реши да я накаже жестоко. И се започва истински канибалски поход…

 

***

Междувременно в България от първия ден на Путиновия канибализъм се чуват гласове, че да се защитава Русия и Путин е гледна точка и свобода на словото. Трябвало да се изследва корена на конфликта и да се чува позицията на Москва. Така повелявали законите на журналистиката. Гледната точка на агресора, узурпатора, убиеца и извратеняка не е алтернативно мнение.

 

В тази война Русия е агресор, а Украйна жертва. Точка.

 

Доказателства: От 1990 г. Украйна е свободна и независима държава по всички международни конвенции и правила. През 1994 г. е подписан Мемурандум в Будапеща, с който Украйна се отказва от ядрените си оръжия и ги предоставя доброволно на Москва. САЩ, Русия и Великобритания се ангажират да гарантират териториалната й цялост. Подписите са под документа. Москва дори поздравява Киев за независимостта.

 

Важно е да се знае, че по това време Украйна е трета по сила ядрена държава в света. И се отказва от целия си арсенал като жест на добра воля за мир и разбирателство.

 

В отговор Русия претендира за нейни части от 2013 г. насам, а през 2014 г. анексира Крим. На 24 февруари 2022 г. я напада вероломно. Защото, видите ли, се противяла на желанията на Путин да си присвои вкусни хапки от нейното тяло. Досущ като добрия гражданин Чикатило…

 

***

В съда Андрей Чикатило заявява гордо преди да бъде произнесена смъртната му присъда: „Аз твърдо вярвах, че ще се издигна като човек. Моето място е в Кремъл…“ Пише го в стенограмите.

Мечтата да се засели канибал в Кремъл се сбъдна десетина години по-късно.

 

***

Андрей Чикатило не успява да се добере до Кремъл. Владимир Владимирович Путин, посредствен офицер от КГБ, свързан с организираната престъпност с родния му Санкт Петербург, обаче успява. Имал е подкрепа от високите етажи на задкулисието, каквато Чикатило нямал. Макар че да бъде арестуван друг човек – Александър Кравченко, осъден и разстрелян по обвинение, че той е серийният убиец, си е подкрепа за истинския извършител. Който, забележете, е бил арестуван веднъж, но следствието не се задълбочава в търсене на доказателства, а го пуска, за да не се създаде впечатление, че в СССР е възможно да има канибали.

 

***

Какъв психо портрет би направил проф. Александър Бехановски на Владимир Путин? Вероятно ученият би уточнил: Чикатило е сериен убиец, а Путин - масов.

 

***

Поведението на Путин напомня героя от „Повелителя на мухите“, пише Александър Морозов. Той се държи като 14-годишен сърдит пубертет, а тези край него като 11-годишни. Всичко това е инфантилно. Можеше да е забавно, ако не водеше в ада.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2728 |24.08.2022 Хотелиерите, настанили украински бежанци, получават парите си другата седмица . 0| 6505 |01.07.2022 В 12 ч. изтича ултиматумът на Кремъл. Извънредният съвет в НС снощи - без резултат . 0| 4465 |30.06.2022 Посланикът ни в САЩ: Свидетели сме на глобален ревизионизъм от страна на Кремъл. Жалят за Съветския съюз . 0| 3637 |03.06.2022 Кратка война очаквала властта. Затова настанили бежанците по Черноморието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads