Реклама / Ads
0| 8842 |16.06.2023 НОВИНИ

Комплекс ”Язовир Крапец”: Планински въздух, райска гледка и спокойствие. Какво друго му трябва на човек?

.
”Животът е много по-малко гаден, когато му добавиш планински въздух, огън и малко тишина и спокойствие” - Брук Хемптън. Точно това предлага и комплекса ”Язовир Крапец”, сгушен в Стара планина, недалеч от София. Не вярвате? Убедете се сами.
 

Зашеметяваща природа, чистота и свеж полъх събира комплекса, намиращ се между Плевен, Търново и Габрово. Само на 17 км от Севлиево и 19 км от Ловеч, "Язовир Крапец" се простира на площ от около 2500 дка и заема водна площ от над 1800 декара. Тай предлага всички необходими условия за отдих - риболов, туризъм, велотуризъм и др.

 

Природата в района е зашеметяващо красива. Американски туристи сравняват почивната база с условията за отдих край ез. Тахо - еталон за добра почивка. Разликата е само в големината, но комфортът е същият. Комплексът предлага луксозни фамилни къщи.


.

Верандите, обърнати към басейна и язовира, създават уникална атмосфера и усещане за пълен релакс. Какво по-хубаво от песента на птиците и райската гледка?

 

В гората около язовира има разнообразни гъби – манатарки, печурки, булка гъба, а самият язовир е богат на различни видове риба и е със свободен достъп за риболов. До него се стига по главен път София, Варна, извеждащ право до водоема.


.

.

Рибата, която се предлага за хапване, се счита за висш пилотаж в кулинарията - шаран толстолоб, бял амур както и редица други сладководни риби правят менюто предизвикателство и за най-големите познавачи.

 

"Язовир Крапец" е чудесен избор за отдих за цялото семейство. Предлага забавления и за най-малките - пързалки, катерушки, люлки, водни колелета и други. Списъкът на удоволствията е дълъг. Яхта, водни колелета, кану каяк, джетове, тенис на маса, билярд, сауна, даже и площадка за пускане на лодка.


.

Комплекс "Крапец“ мисли за доброто ви настроение 24/7 и ви кани да разпуснете и да се забавлявате на воля. Механата ви очаква, а купонът е придружен с вкусно приготвена храна.


.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3079 |15.06.2023 Иван Таков: Паметната плоча на Сергей Антонов стана жертва на тържествуващата политическа комплексарщина у нас . 0| 2761 |05.05.2023 Опустошителен пожар изпепели търговски комплекс в Лос Анджелис (ВИДЕО) . 0| 3010 |18.01.2023 Радев откри комплекс за авиационно образование в Плевен . 0| 3146 |25.12.2022 Тежък инцидент с най-малко 27 ранени на спортен комплекс в Египет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads