Реклама / Ads
1| 4883 |05.12.2017 НОВИНИ

Лидерът на БОЕЦ: Да защитим една почернена българска майка от лапите на самозабравилите се управници

.
Георги Георгиев
”Ако се случи нещо с теб, какво ще правим ние?” Отдавна жена ми и децата не ми задават този въпрос. Дали защото знаят отговора, или защото не искат да го чуят, не знам. Но, аз все по често си го задавам.
 

На мен никой не ми дължи нищо, но аз, като част от това общество и обществото като цяло дължим на много хора много! Най-малкото, дължим на близките и семействата на загиналите в служба на Родината военни, полицаи и пожарникари, уважение и грижа. Признателност, в памет на техните синове, съпрузи, бащи и братя! И не държавата, а ние, гражданите дължим това признание. Защото държавата, това е мутренската кочина на Буда, Пеевски и Цацаров, в която властта иска да изхвърли от жилището и майката на командоса Емил Шарков, загинал в Лясковец.

 

А гражданите, това сме ние, все още запазилите човешкият си облик българи, неприемащи властта на мафията и непримиряващи се с опитите на дебелите да смачкат всеки неудобен и буден! Ваня Рибчева, майката на Емил Шарков и до днес търси истината за смъртта на сина си. И като член на БОЕЦ бе до нас във всичките ни битки за справедливост с кураж и смелост, на които малцина мъже са способни! И бе наказана. С това си действие управляващите ни престъпници доказаха, че са способни на всичко. Никога в историята ни не са ни управлявали по долни и безскрупулни боклуци! А са ни управлявали всякакви боклуци.

 

На 13.12.2017г, в 13.00ч. БОЕЦ ще бъдем пред Министерски съвет, за да защитим една почернена българска майка от лапите на самозабравилите се управници. Същите, които носят отговорност за смъртта на сина и. Това е тест за цялото ни общество. И се моля да го издържим. За да имат смисъл битките ни... И да имаме отговори за децата си.

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6054 |04.12.2017 Лидерът на ДСБ: Кадровата политика в държавата е пародия, обслужва този или онзи . 4| 5767 |01.12.2017 Лидерът на БОЕЦ: С майката на Емил Шарков държавата стигна дъното . 4| 5214 |27.11.2017 Лидерът на ДСБ: Нищо няма да спечелим от сваляне на санкциите срещу Русия . 4| 4924 |18.11.2017 Лидерът на БОЕЦ: Буда казва стабилност, аз го наричам Диктатура на на мафията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads