Реклама / Ads
11| 3636 |30.09.2021 НОВИНИ

Лорер: Ние не сме месии, но усещаме тази енергия, защото не ни е страх да сме сред народа

.
Даниел Лорер
Ние се чувстваме партия на промяната и силно вярваме, че наистина ще донесем тази промяна, заяви Даниел Лорер от "Продължаваме промяната" в "Още от деня" по БНТ.
 

"Ние не сме месии, но усещаме тази енергия, защото не ни е страх да сме сред народа. Нашата кампания вече започна, връщаме се от кратка обиколка из страната и тази енергия определено е там. Виждаме я сред хората и това ни дава усещане за отговорност, но и надежда“, поясни той.

 

И допълни, че през изминалите четири месеца са показали, че могат да управляват.

"От самото начало на създаването на движението казахме, че ще търсим коалиция. Ние казахме, че сме отворени за разговор и при нас преминаха редица формации, които искаха да бъдат заедно с нас. С формация "Волт“ споделяме проевропейската ѝ платформа, това изцяло е в унисон и с нашите желания да видим силна България в силен Европейски съюз, със силни съседи в този съюз", каза Лорер.

 

"Продължаваме промяната" ще разчитат на центристки избиратели.

 

"Нашият избирател ще бъде избирателят център, който ще има и леви, и десни убеждения. Това са и млади, и възрастни хора. Всички те искат да видят промяна“, разясни той.


"Продължаваме промяната" е частично продължение на служебния кабинет, каза още Даниел Лорер.

 

"Част от хората там ще са тези, които ще продължат отново, ако бъдем избрани да управляваме“.


Но уточни, че "Продължаваме промяната" няма общо с Румен Радев, тъй като са напълно независим политически субект. Считат, че Румен Радев е достойният кандидат за президент, тъй като е носител на промяната.

 

"Той е носител на тази промяна, която започна и резултатът се видя на края на нашето представяне в служебното правителство“, изтъкна Лорер.

 

"Продължаваме промяната" се цели в първото място.

 

"Ние дефинирахме победата много просто – искаме в следващото Народно събрание да има 121 почтени депутати, с които да започнем истинската промяна“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 16785 |22.09.2021 Даниел Лорер: Служебното правителство си сложи големите ботуши и погледна какво се случва отвътре . 17| 7343 |20.09.2021 Даниел Лорер: Аз и съпругата ми не сме в конфликт на интереси . 6| 5922 |25.07.2021 Иво Мирчев: С кожата си усещаме силните интереси в НС за това моделът Борисов-Доган-Пеевски да продължи да съществува . 52| 5130 |05.02.2011 С. Станишев: Да усещаме нуждите на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads