Реклама / Ads
8| 9687 |13.10.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Методи Лалов: По една фасадна процедура ще ни тропосат главен прокурор, за който не сте и сънували

.
Методи Лалов
Трябва да махнем от властта тази коалиция. Тези хора ни убеждават, че това, коeто виждаме, е най-доброто. Всъщност това са само боклуци. Единственото, което търпим, е унижение. А те ни убеждават, че това е най-доброто. Това каза бившият съдия Методи Лалов по БТВ.
 

Сегашният кмет от ДБ е човек, подходящ за поста. Готов съм да съм в екипа на такъв кмет. Става въпрос за състезание. Хората на Ковачки са излъчени в разни дружества от ГЕРБ и ДПС. Ако не се справя, ще се махна. Моята борбеност ще е там, докъдето съм полезен. Не е важно кой е кмет, екипът е важен. Живея в „Илинден“. Изглежда с разбити тротоари, паднали знаци, коли върху тревните площи. Проблемът на общината е законността. Съдебната система е призвана да дава законност, а такава няма.

 

 Знаете ли, че „Паркинги и гаражи“ се управлява непрозрачно и има стотици милиони лева задължения. Събират се такси, има план да се строят паркинги. А вие да видяхте такива? Общинските дружества имат над милиард лева задължения. Има 300 млн. несъбрани данъци. Строи се по норми от 50-60 години. Трябва да се променят параметрите за сградите. Не може в място за 100 000 човека, да се строи за 300 000. Трябват правила и контрол.

 

Сега тези хора нямат почтеността да правят това. Има връзка между съдебна система и община. Сега по една фасадна процедура ще ни тропосат главен прокурор, за който не сте и сънували. Може ли само един да е кандидат?! Сега ни убеждават, че Иван  Гешев, който е милиционер, е единствен кандидат за главен прокурор. Гешев е одобрен по старите правила за академията на МВР, която е завършил. Навремето кандидатите за там бяха  проверявани за партийна и класова принадлежност.

 

Ако утре  изпратя сигнал до същия този главен прокурор , той ли ще внесе обвинение в съда?!  Не ни трябват такива хора. За срещите на Цацаров в ЦУМ да напомням ли?

Проблемът с мръсният въздух и транспорта нямат бързо решение. Чиновниците в общината няма да си седят само там. Днес най-голямото богатство на общината са данните. Стотици хора снимат и пращат клипове, а общината не знае. Не, ние трябва да знаем. Трябва да слушаме гражданите, а не политиците да ни казват, че това, което виждаме, не е вярно. Ще се издържам от адвокатска дейност.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 5962 |06.08.2019 Методи Лалов: Не се отказвам от битката за съдебната система . 11| 10980 |13.05.2019 Д-р Калоян Методиев: Мафии и задкулисие се тушират с борба, писане, смелост . 10| 11272 |11.04.2019 Методи Андреев за Фрог: Продължаваме да плащаме десятък на ДПС . 5| 12390 |04.04.2019 Адвокати: Пламен Георгиев да се оттегли веднага

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads